nlc.hu
Trend

Fehér ing védelme a sminktől

A legjobb praktika, hogy megóvd a fehér ingedet a sminkedtől

Nincs annál bosszantóbb, mint amikor a frissen mosott fehér blúzon néhány perc után meglátszik az alapozó nyoma… Ezzel a trükkel örökre elfelejtheted!

A nyár a fehér ingek – és ruhák – időszaka. Ilyenkor az ember szívesen nyúl a világos darabokért, de sajnos van ezeknek egy hátulütőjük. Hamar piszkolódnak.

Foltos fehér ing

Fotó: Getty Images/apiwatt

Különösen az alapozó-, púder- és rúzsfoltok azok, amik szinte azonnal meglátszanak a textilen, épp ezért kétszer is meggondoljuk, viseljük-e őket. Vagyis lehet, hogy eddig így volt, de a következő trükkel többé nem jelenhet mindez problémát.

A TikTok a kifogyhatatlan trükkök tárháza, most pedig kifejezetten egy olyat mutatunk, amivel megakadályozhatod az elszíneződést. Ehhez gyakorlatilag nem lesz másra szükséged, csak egy flakon hajlakkra. A Király Gabi nevű tiktoker – és nem mellesleg stylist – azt ajánlja, hogy fújd a hajlakkot közvetlenül a blúz vagy ing gallérjára, így nem fog rákenődni a sminked. Ez persze ugyanúgy működhet egy fehér ruhával, vagy bármilyen más világos anyaggal is.

Várd meg, míg megszárad, és voilà! Máris kész az alapozó- és rúzsbiztos ruhadarab, ami valószínűleg sokunk öltözködését fogja megkönnyíteni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top