nlc.hu
Trend

Ötletek kortalan csillámos körmökhöz

Ragyogó elegancia: csillámos körmök kortalanul

Azon nők, akik imádják a kreatív körömtervezést, és nem félnek kísérletezni az új trendekkel, most örülhetnek! A csillámos körmök újra népszerűek!

A csillámos köröm mindig kitűnő választás. Gondoljunk csak bele: télen az ünnepeké a főszerep, minden a csillogásról és a csillámokról szól. Nyáron pedig ki tudna nemet mondani a csillámos manikűrnek? Az ősz és a tavasz pedig mindig remek alkalom ahhoz, hogy kreatívan bánjunk a színekkel és a textúrákkal. A csillogás lehet sokoldalú, sokszínű, de egy örök: jól mutat bárkin és bármilyen körülmények között! 

Konfettiszórás közepén egyszerű manikűr.

A csillogásból sosem elég!

Egyetlen réteg ragyogó csillám elegánsan fel tudja dobni a mindennapi körömstílust, vagy akár extra csillogást adhat egy különleges, alkalmi megjelenéshez is. Akár teljes csillogásra vágyunk, akár diszkrét csillámokra, mind megtalálhatjuk a számunkra ideális választást. A csillámok különböző méretben, színben és formában elérhetők, így rengeteg lehetőség van arra, hogy a saját egyedi stílusunkat hozzuk létre.

Mutatunk is pár ötletet, amelyet akár otthon is megvalósíthatunk, de bátran elvihetjük a szalonba inspirációként.

Konfettizápor

Ilyen körmökkel biztos mindenki kezünket fogja figyelni. Teljesen érthető, hiszen bárkit rabul ejt ez a játékos csillogás. Szilveszter éjszakáját juttatja eszünkbe, amikor egyszerre millió színes tűzijáték lő ki a magasba.

Arany sáv

Az egyszerű körmöket is fel lehet dobni. Tökéletes megoldás erre egy középen futó aranycsík. Körmeink sokkal hosszabbnak tűnhetnek a vonal miatt, ráadásul elegáns csillogást is kapnak általa.

Csillogó francia

A francia manikűr örök klasszikus, nem lehet vele mellényúlni. Aki mégis némi izgalmat csempészne manikűrjébe, annak tökéletes ez a köröminspiráció. A csillogó végek meghozzák a kívánt hatást.

Arany végek

Akár ezüst, akár arany, a csillogó körömvégek jól néznek ki. Válasszuk az arany manikűrt, ha elegáns csillogásra vágyunk.

Csillámos hold

A csillogás nem csak a köröm végén mutat jól. Lényegében bárhol csillog a köröm, mindenképpen figyelmet igényel. Ez a gyönyörű rózsaszín manikűr kiváló példa erre. Ha nem találjuk túl soknak, akár több körömnél is dönthetünk úgy, hogy csillogjon az egész.

3D-s körmök

Lehet, hogy ehhez szakember segítségét kell igénybe vennünk, de az eredmény megéri. Imádjuk az ombré hatást, amit ezek a csillámos körmök nyújtanak, a gyöngyökkel és strasszokkal együtt.

Piros körmök

Ha az ezüst és az arany nem illik stílusunkhoz, próbáljuk ki a vörös csillámos lakkot. Akár egy teljes szettet, akár egy hangsúlyos körmöt választunk, ezzel a csodaszép árnyalattal nem tévedhetünk.

Halvány csillám

Az extrán visszafogott csillogás megtestesítője a fenti inspiráció. Nem kell fényűzés, minimális csillámmal is kellő figyelmet kaphatnak körmeink.

A csillámos körmökkel garantáltan előkelő megjelenést varázsolhatunk, és bármilyen alkalomhoz tökéletesen illenek. Kísérletezzünk bátran a csillámok különböző méreteivel és színeivel, és hagyjuk, hogy a körmeink tükrözzék személyiségünk és stílusunk!

(Forrás: Oprah Daily, Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top