nlc.hu
Trend

Vörös manikűr ötletek

Így turbózd fel a klasszikus vörös manikűrt!

Íme, 5 mutatós változat, ha unnád a sima vörös lakkozást.

A vörös körömlakk soha nem megy ki a divatból, így azzal alapvetően nem lőhetsz mellé, ha szimplán csak vörösre fested a körmeidet. A stílus azonban ennél akár változatosabban is viselhető. Ehhez adunk most néhány ötletet.

Fekete-fehér 

A vörös szín tökéletes kísérői a fekete és a fehér, külön-külön is, együtt pedig pláne. A vörösre lakkozott körmöket kiválóan feldobhatod fekete és fehér mintákkal, legyen szó akár festett díszítésekről, akár körömmatricákról. Kerülhetnek magára a piros alapra, de még látványosabb, ha néhány körmöt teljes egészében feketére, fehérre vagy fekete-fehérre festesz, míg a többit vörösre.

Vörös manikűr változatok

(Fotó: Getty Images)

Csillogás

Az ezüst vagy arany csillogás és a vörös szín kimondottan jól állnak egymásnak, így a vörös lakkozást bátran kombináld csillámokkal. Használhatsz néhány körmödön egyszerű csillámos lakkot a piros fölé, még elegánsabb megoldás azonban a szakboltokban beszerezhető úgynevezett füstfólia. Ez utóbbit apró darabkákra kell törni, majd a vörös lakk felvitele után közvetlenül, a még ragacsos festékre szórni, végül fedőlakkal fixálni. 

Vörös manikűr változatok

(Fotó: Getty Images)

Rózsaszínnel

A kilencvenes éveket idéző piros-rózsaszín színkombináció – melyet a ruhákon annak idején Diana hercegnő hozott divatba – nagy reneszánszát éli, nem csupán az öltözködésben, de a körmökön is. Kerülhetnek piros alapra rózsaszín vagy rózsaszín alapra piros díszítések, de az is mutatós, ha néhány körmödet az egyik, míg a többit a másik színnel fested ki. 

Vörös manikűr változatok

(Fotó: Getty Images)

Strasszok

A strasszköves körömdíszítések továbbra is divatban vannak, az már egyéni ízlés kérdése, hogy milyen formában használod azokat. A leggyakoribb , hogy a gyűrűsujj körmére kerülnek a strasszok, kisebb, vagy akár nagyobb mennyiségben. Ennél változatosabb és egyben kifinomultabb is azonban, ha a vörösre festett körmök mindegyikére ragasztasz strasszot, ám ujjanként csak egyetlenegy darabot, a köröm tövének közelébe.

Vörös manikűr változatok

(Fotó: Getty Images)

Csak a végek

Ha a nude manikűrt részesíted előnyben, némi vöröset azért abba is becsempészhetsz. A legkönnyebben úgy, ha a natúr színnel lakkozott körmök végeit fested vékonyan vörösre. A szín kerülhet szabályosan, szimmetrikusan is a végekre, azonban még egy fokkal trendibb, ha aszimmetrikusan fested fel. 

Vörös manikűr változatok

(Fotó: Getty Images)

Még több manikűr 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top