nlc.hu
Trend

Ruhák a Sziget fesztiválról

Helló Barbie! Helló Ken! – A Sziget első napjának legjobb szettjei

Ami a fesztiválszetteket illeti, bátran kijelenthetjük, hogy abban a finnek a legkreatívabbak. De a Sziget első napján az is világos lett számunkra, hogy a pasik imádnak összeöltözni. Talány, hogy miért.

Barbie és Ken, de még Magnum is megjelent a Sziget első napján. Bár egyelőre visszafogott a mezőny, azért biztosak vagyunk benne, hogy a további napok, még erősebb ruha-összeállításokat szülnek majd!

Az Angliából érkező fesztiválozó szettjét a Florence and the Machine énekesnője, Florence Welch ihlette. „Imádom a csipkét”– mondta az egyébként félénk hölgy, akinek drámai ruhaválasztása lenyűgözött minket.

Lány vörös csipke ruhában

Fotó: nlc

Az orosz hölgy már ötödik alkalommal jár a Szigeten, így rutinosan állítja össze ruhatárát a fesztiválra. A zöld szín, és az egész összhatás határozottan a 90-es éveket tükrözi.

Lány zöld ruhában

Fotó: nlc

Egyikük se Emily, de Párizsból érkeztek.  Nekik nem a ruhájuk a különleges, hanem a díszítés az arcukon. Olyan, mintha egy Taylor Swift-koncerten járnánk. 

Lányok a Sziget Fesztiválon

Fotó: nlc

Pillanatok alatt jutottunk el egy Taylor Swift-koncerttől az Eurovíziós Dalversenyig, köszönhetően a finn fesztiválozóknak. Mi díjazzuk az egyéniséget, szóval lepacsiztunk velük.

Emberek színes ruhában a Szigeten

Fotó: nlc

„Nem hittük volna, hogy valakinek feltűnik majd a nadrágunk” – mondták a Hollandiából érkező lányok, akik nem maguk varrták, hanem vásárolták a rikító zöld és pink csipkenadrágokat. 

Lányok pink és zöld nadrágban a Szigeten

Fotó: nlc

Nézzük meg közelről is őket! Ha pedig azt gondolod, hogy a nadrágoknak valami köze van Harry Styles-hoz, akkor nem jársz messze a valóságtól. A lányok ugyanis nagy rajongói az As it Was előadójának.

Lányok pink és zöld nadrágban a Szigeten

Fotó: nlc

Naná, hogy a Szigetet is elérte a Barbie-őrület. A holland lányokról folyamatosan készültek a fotók. Mi pedig azt gyanítjuk, hogy Barbie-szetteket gyakran látjuk a fesztiválokon a következő években. 

Lányok Barbie-nak öltözve a Szigeten

Fotó: nlc

És most jöjjenek a férfiak! 

Külön részt szentelünk nekik, mivel a helyzet az, hogy az idei Szigeten a pasik csoportosan öltöznek össze. Mutatjuk a kedvenceinket!

Ilyen az, amikor a svájci férfiak pink alapon sárga-fehér virágos sapkában vonulnak. Bár csak nehezen álltak kötélnek, de végül sikerült rávennünk őket a fotóra.

Férfiak pink sapkában

Fotó: nlc

És tényleg! A férfiak az egyenszettekre voksolnak idén. Ez az ing pedig olyan, mint Tom Selleck jelmezei a Magnumban.

FIúk egyforma ruhában

Fotó: nlc

Mi megmondtuk!

Magnum, Tom Selleck

Fotó: Profimedia

Német fiatalemberek fast fashion egyenpólóban.

Fiúk Miami ingben

Fotó: nlc

Nemcsak Barbie-nak öltözött lányok érkeztek Hollandiából, hanem Kennek öltözött fiúk is.

Fiúk egyforma ruhában a Szigeten

Fotó: nlc

Valaki adjon már nekik egyforma nadrágokat is!

Összeöltözött fiatalok Sziget

Fotó: nlc

Végezetül jöjjön a kedvenc cipőnk a Szigetről! A görögdinnyés totyogó!

Kisfiú a Sziget fesztiválon

Fotó: nlc

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top