nlc.hu
Trend

Sarolta hercegnő olcsó pólója

Katalin hercegné 2000 forintos pólót adott Sarolta hercegnőre

A brit hercegi pár nem szórja a pénzt méregdrága gyerekruhákra.

Katalin hercegnéről tudható, hogy a gardróbjában a luxusruhák mellett számtalan megfizethető holmi is megtalálható, rendszeresen viseli fast fashion márkák darabjait is, de három gyermekét sem kizárólag dizájnerruhákban járatja, sőt.

Vilmos herceg és Sarolta hercegnő

Screenshot: Kensington Royal

Sarolta hercegnő a minap édesapjával a brit női fociválogatottnak küldött videóüzenetet női labdarúgó-világbajnokság döntője előtt. A felvételen a 8 éves hercegnő egy kék-fehér csíkos pólót viselt, melyről hamar kiderült, hogy a Next márka terméke és mindössze 5 fontba, vagyis nagyjából 2000 forintba került. Legalábbis, ameddig lehetett kapni, a videó megjelenését követően ugyanis az utolsó darabig elkapkodták.

 

Fotó: Next

Fotó: Next

A pólót egy farmer rövidnadrággal párosította a spanyol Sfera márkától, melynek az ára 11 font, azaz 4800 forint. A szett legdrágább eleme a Nike Revolution 5 sportcipője volt, mely 25 fontért, azaz 11 ezer forint körüli összegért vásárolható meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top