nlc.hu
Trend

Jennifer Lopez konyakszínű, velúrbőr Birkin táskája

Jennifer Lopez megmutatta az ősz táskatrendjét

Ez a táskatípus nagyon trendi lesz idén ősszel, J.Lo mutatja, mivel viselheted.

Aki szeretne úgy öltözködni, hogy gazdagságot és a luxust mutasson a világnak, az nyugodtan forduljon Jennifer Lopezhez, mert ennek a stílusnak ő az egyik mestere. A színésznő-énekesnő előszeretettel viseli a legmenőbb dizájnerek ruháit, amit persze csak kevesen engedhetnek meg maguknak, de ihletforrásként érdemes figyelni rá.

Most például egy kifogástalan utcai szettet mutatott a konyak, illetve a mokkabarna árnyalataival, illetve olyan anyagokkal mint a velúrbőr, a selyem és a farmer.

Jennifer Lopez 2023. augusztus 23-án Los Angelesben, Kaliforniában

Jennifer Lopez 2023. augusztus 23-án Los Angelesben, Kaliforniában (Fotó: MEGA/GC Images)

J.Lo konkrétan egy barna A.L.C. blézert és egy fehér blúzt viselt egyenes szárú farmerrel, platform cipővel, oversize napszemüveggel és egy csodálatos, konyakszínű, velúrbőr Birkin táskával. Az eredmény: visszafogott, a hétköznapi luxus tökéletes megvalósulása.

Egy ilyen outfit persze jelentős összegbe kerül, pláne a táska. Ám szerencsére idén ősszel nagy divatja lesz a velúrbőr táskáknak, így könnyen lekoppinthatod J.Lo stílusát anélkül, hogy vagyonokat költenél.

(Who What Wear)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top