nlc.hu
Trend

Hajgöndörítés leggingsszel

Cicanadrágot kötött a hajába éjszakára, ilyen lett az eredmény

Annyit rögtön elspoilerezhetünk, hogy sokszor a legegyszerűbb trükkök hozzák a leglátványosabb eredményt. És még csak a hajat sem károsítja.

Aki valaha is göndörítette már a haját, az tudja, hogy nagy különbség van hullám és hullám között. Ezt nemcsak a kinézetére lehet érteni, hiszen a tengerparti lazaságtól egészen a göndörödő glamig gyakorlatilag mindenféle hatás elérhető, hanem a formázás módjára is. A hajsütővas és a hajvasaló hosszú távon roncsolja a tincseket, épp ezért egyre többen keresik azokat a megoldásokat, amik enélkül is működnek.

Az elmúlt hónapok legnagyobb trendje erre ült fel. Mindössze egy leggingsre van hozzá szükség, amit a félig megszárított, vagy teljesen száraz hajba kell belefonni. Egy éjszaka alatt olyan szép hullámokat lehet vele elérni, amit még sütéssel sem, nem véletlen, hogy a trükk tarol a TikTokon.

  1. Fésüld ki a hajad, és tedd fel úgy a leggingset, mintha csak egy hajpánt lenne.
  2. Tincsről-tincsre haladva tekerd a hajadba az egyik szárát a cicanadrágnak, majd tegyél rá hajgumit és a nadrág alját húzd rá, hogy ne csúszhasson le alvás közben.
  3. Ismételd meg a másik oldalon is.
  4. Másnap engedd ki a hajad.
  5. Ha vékony szálú hajjal rendelkezel, célszerű előtte valamilyen hajrögzítőt, például hajhabot használni a hosszabb hatásért.

És akkor következzen az a bizonyos videó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top