nlc.hu
Trend

Hajgöndörítés szűrővel

Konyhai szűrővel szárított hajat, elképesztő lett a végeredmény

A TikTok legújabb kedvenc hajszárítási trükkjéhez csak egy konyhai szűrőre van szükség.
Göndör hajú nő csücsörít

A hajgöndörítés női körökben mindig érdekfeszítő téma, ki hogyan csinálja, beválik-e és ha nem, akkor miért nem. A TikTok ilyen szempontból igazi kincsesbánya, a legkülönbözőbb módszerekkel lehet itt találkozni, és némelyik egészen abszurd megoldással kecsegtet, például a @foxcrafcustom nevű felhasználó próbálkozása is, aki egészen új szintre emelte a göndörítést. 

A klasszikus diffúzor helyett egy fém konyhai szűrőt választott szárítási kelléknek, tulajdonképpen a törülközőnedves haját ebbe tette bele, majd fejjel lefelé elkezdte megszárítani a tincseit.  

Még mielőtt hatalmas reményekkel vágsz bele, hogy ez lesz a tökéletes módszer, azt azért be kell látnod, hogy mindez nem működne, ha a felhasználó haja eredetileg nem göndörödne. Ha megnézed a videót, az elején látni, hogy alapból sem szögegyenesek a tincsei, így egyenes hajjal nem érdemes belevágni, mert valószínűleg az égvilágon semmi nem fog történni. Ellenben, ha amúgy is hullámos, netán göndörödő hajkoronával bírsz, akkor már van esély arra, hogy valami hasonló végeredményt kapj – nyilván az is számít, előtte milyen hajformázó termékeket használsz. 

Ugyanakkor, bármennyire is lenyűgöző ez a fajta tökéletes hullám, érdemes óvatossággal kezelni, mert az átmelegedett fémszűrő könnyen megégetheti a hajat, tehát ez sem feltétlenül kíméletesebb, mint bármelyik hajgöndörítő vagy sütővas, a hajvédőspray ugyanúgy elengedhetetlen hozzá. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top