nlc.hu
Trend

Cardi B tűzpiros csipke-bőr ruhában

Cardi B tűzpiros csipke-bőr ruhában örömködött a 100 milliós retiküljének

Jó, hát születésnapja volt.

Zavarba ejtő, piros bőr-csipkeruhában ünnepelte 31. születésnapját Cardi B. Az énekes barátaival és férjével egy nyugat-hollywoodi bárban élvezte az estét, és akkor sem jött zavarba, amikor kifelé fotósok várták. Cardi magabiztosan viselte mutatós ruháját, ami tökéletesen illett alakjára. Igaz, néhol talán a kelleténél többet is mutatott. A ruha egyébként Candice Cuoco alkotása.

Cardi B piros ruhában

A ruha (Fotó: Profimedia)

Candice egy divattervezőknek rendezett tehetségkutatóban tűnt fel, amit bár nem nyert meg, hatalmas ismertségre  tett szert. Különleges és kifejezetten érzéki ruháit olyan sztárok viselik, mint Lady Gaga, vagy a Spice Girlsből ismert MelB. Cardi B. mostani csipke-bőr ruhája átszámítva kb. 900 ezer forintot kóstál.

Cardi B piros ruhában

Fotó: Profimedia

De ettől sokkal durvább számokat is tudunk mondani. A netre feltöltött videókból kiderült, hogy a kétgyermekes Cardi B. három Hermès táskát kapott a szülinapjára a férjétől. Az első egy krokodilbőr miniretikül, ami átszámítva kb. 32 millió forint. A második egy barna táska volt, ami 18 millió forintot ér. A harmadik, egyben a legdrágább kiegészítő, egy limitált kiadású Hermès Birkin Faubourg fantázianevet viselő táska volt, ami (dobpergés) 109 millió forint.

Cardi B és férje

Cardi B és férje, aki a kezében cipeli a táskákat rejtő dobozokat (Fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top