nlc.hu
Trend

5 elegáns és visszafogott ősz eleji körömtrend

Mutatjuk a top 5 ősz eleji körömtrendet!

Ha már itt az ősz, érdemes gondolkozni rajta, hogy milyen ruhákat, frizurákat vagy éppen körmöt fogunk viselni az ősz első napjaiban, heteiben. Mutatunk néhány ötletet, ami a körmöket illeti.
Egy zöld körömlakkal kifestett körmű kéz egy teával teli bögrét tart, mellette pedig egy nyitott könyv van, amin egy falevél pihen.

Sajnos vagy nem sajnos, de most már itt van az ősz, az idő is hűvösebb lett. Ezeknek a hétköznapoknak nem muszáj szürkének lenniük, könnyen feldobhatjuk őket különböző módokon. Egy jó könyv vagy film, egy időpont a fodrászhoz vagy éppen a körmöshöz.

Bizony, nincs szabály arra, hogy az ősz beköszöntével hanyagolnunk kellene az élénk színeket és mintákat. Mi most összeszedtünk 5 olyan nyárvégi-kora őszi körömötletet, amelyekből garantáltan inspirációt meríthetsz. Vannak, amelyek inkább nyáriasak vagy már inkább ősziesek, de semmiképpen sem „szürkék” és unalmasak.

Nyárból-őszbe való átmenet

Ha még nagyon nincs kedved elengedni a nyár élénk színeit, de nem is akarnál neonnarancssárga körmökkel bemenni az irodába, akkor ez a köröm a neked való. Hiszen ötvözi a nyár világos színeit, de már nem rikítóan, hanem visszafogottan: van benne citromsárga, barackrózsaszín, lila és fekete is. Három körmön pedig marad a köröm alapszíne, a bőrszín. A gyűrűsujjon pedig minden szín egyszerre találkozik, és feldobja őket a feketével megrajzolt falevelek.

Visszafogott színek

Mikor beköszönt az ősz, akkor sokan a barnára, a narancssárgára voksolnak, ami a körömszíneket illeti. Ez a köröm is visszaadja az ősz színeit, de pont eléggé stílusosan és visszafogottan. Négy körmünk majdhogynem fehér, de inkább mégis halványrózsaszín, míg a középső ujjunk világos őzbarnává válik. Kisujjunk zöld lesz egy kis arany mintával kiegészítve, gyűrűsujjunk pedig az alapszín mellé kap egy kis márványszerű mintát.

Matt barnaság

Mi tagadás, az ősz ikonikus színe a barna. Az erdőre, a lehulló levelekre emlékeztethetnek körmünk színei és árnyalatai is. De nem muszáj csak egy színt alkalmaznunk. Az is egy lehetőség, ha minden körmünk különböző árnyalatát viseli a barnának, kezdjük az egészen világostól, és eljutunk az igazán sötétbarnáig. Plusz, ha bemattítjuk az összeset, és csak francia köröm módjára, csak a vége lesz fényes, akkor még inkább őszies stílusú lesz megjelenésünk.

Zöld falevelek

Aki esetleg nem szereti a barnát, vagy szívesebben kipróbálna valami újat, akkor annak megfelelő választás lesz ez a matt sötétzöld köröm. Egyszerű, de mégis nagyszerű! Négy körmünk viseli majd ezt a szép sötétzöld árnyalatot. Gyűrűsujjunk alapszíne pedig a bőrszín vagy egy halványrózsaszín legyen, és arra rajzoljuk, fessük rá a faleveleket barnával és a már ismert sötétzölddel. Bizonyosan mindenkinek fel fog tűnni ez a köröm, de nem kihívó, hanem szép és trendi mivolta miatt.

Elegáns ősziesség

Ha épp egy őszi esküvőre vagy bármilyen elegáns rendezvényre vagy hivatalos a következő hetekben, akkor mégsem lehet akármilyen a körmöd. Megjelenésednek tükröznie kell az évszakot és az ünnepség eleganciáját is. Ez a köröm barnás-narancssárgás színben tündököl. És az egészet leszórták csillámporral. Így egyszerre őszies és stílusos is, amit bárhova bátran viselhetsz a hozzá illő ruhával és kiegészítőkkel.

Forrás: Instagram, Pinterest, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top