Valami nagyon nem stimmelt Taylor Swift miniszoknyájával

nlc | 2023. Október 18.
Hogy véletlenül vagy esetleg direkt viselte így a szoknyáját, arról még a rajongók körében is megoszlanak a vélemények.

Taylor Swift a minap új párjával, Travis Kelce-vel ment randevúzni New Yorkban. A lesifotósok persze ezen az estén sem hagyták békén a sztárpárt és készítettek róluk néhány felvételt.

Az énekesnő egy áttetsző, virágmintás Jean Paul Gaultier topot és egy bőr miniszoknyát viselt a Khaite márkától. A paparazzifotókon azonban egy éles szemű divatblogger, Sarah Kucharski kiszúrta, hogy az utóbbi ruhadarabbal valami bizony nagyon nem stimmelt.

Taylor Swift és párja New Yorkban (Fotók: Profimedia)

A 2100 dolláros, vagyis átszámítva mintegy 740 ezer forint értékű szoknyát ugyanis Swift fordítva vette fel. Ha a divatmárka oldalán megnézzük ugyanis a holmit, egyértelmű, hogy azt a cipzáras felével előre kell viselni, az énekesnő azonban a cipzáras oldalt fordította hátulra.

Így kell helyesen viselni a szoknyát (Fotó: Khaite)

Azt, hogy a sztár direkt, vagy véletlenül viselte fordítva a szoknyát, nem lehet tudni. Nem először fordul elő vele ugyanis hasonló: 2014-ben egy kosármeccsen viselt ugyanígy a hátuljával előre egy garbót, később a Midnights albumához készült fotókon szintén egy garbót, míg a Style videóklipjében egy ruhát, de az utcán is több alkalommal látták már hátuljával előre viselt holmikban.

Ezt a garbót is fordítva vette fel (Fotók: Getty Images/525 America)

A rajongók egy része úgy véli, hogy az énekesnő ilyenkor nem véletlen divatbakit vét, hanem nagyon is tudatosan csinálja mindezt, a hátuljával előre viselt ruhák pedig lassacskán a védjegyévé válnak. 

via

Exit mobile version