nlc.hu
Trend

Taylor Swift kígyós csizmája

Csizmájával üzent Taylor Swift

A popsztár feltűnően gyakran hord mostanában zöld ruhákat, a csizmája azonban még egyértelműbb utálás volt arra, amire a rajongók már nagyon várnak.

Taylor Swift a minap barátnőjével, Blake Livelyvel ment vacsorázni egy felkapott brooklyni pizzériába, a Lucaliba. Az énekesnő erre az alkalomra egy zöld bársonyruhát vett fel a Little Lies nevű brit márkától, melyet egy kígyómintás combcsizmával kombinált, a Jimmy Choo és Jean Paul Gaultier kollaborációjában készült kollekcióból. A rajongók legnagyobb örömére.

A tavaly az év emberének választott popsztár köztudottan nagy előszeretettel küld rejtett vagy épp kevésbé rejtett üzeneteket az öltözékeivel. Vasárnap, a Golden Globe gálán egy kígyózöld, flitteres ruhában jelent meg, illetve a héten még egy harmadik alkalommal is zöld ruhát viselt. 

Taylor Swift kígyós csizmában

Taylor Swift kígyós csizmában ment pizzázni (Fotók: Profimedia/Jimmy Choo)

A zöld színnel, illetve a combcsizma kígyós mintájával pedig a fanok szerint arra utalgat, hogy hamarosan érkezhet a Reputation album újrakiadása. A Reputation-korszak ikonikussá szimbóluma volt ugyanis a kígyó motívum. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top