nlc.hu
Trend

Taylor Swift divatbakija

Valami nagyon nem stimmelt Taylor Swift miniszoknyájával

Hogy véletlenül vagy esetleg direkt viselte így a szoknyáját, arról még a rajongók körében is megoszlanak a vélemények.

Taylor Swift a minap új párjával, Travis Kelce-vel ment randevúzni New Yorkban. A lesifotósok persze ezen az estén sem hagyták békén a sztárpárt és készítettek róluk néhány felvételt.

Az énekesnő egy áttetsző, virágmintás Jean Paul Gaultier topot és egy bőr miniszoknyát viselt a Khaite márkától. A paparazzifotókon azonban egy éles szemű divatblogger, Sarah Kucharski kiszúrta, hogy az utóbbi ruhadarabbal valami bizony nagyon nem stimmelt.

Taylor Swift és párja New Yorkban

Taylor Swift és párja New Yorkban (Fotók: Profimedia)

A 2100 dolláros, vagyis átszámítva mintegy 740 ezer forint értékű szoknyát ugyanis Swift fordítva vette fel. Ha a divatmárka oldalán megnézzük ugyanis a holmit, egyértelmű, hogy azt a cipzáras felével előre kell viselni, az énekesnő azonban a cipzáras oldalt fordította hátulra.

Khaite szoknya

Így kell helyesen viselni a szoknyát (Fotó: Khaite)

Azt, hogy a sztár direkt, vagy véletlenül viselte fordítva a szoknyát, nem lehet tudni. Nem először fordul elő vele ugyanis hasonló: 2014-ben egy kosármeccsen viselt ugyanígy a hátuljával előre egy garbót, később a Midnights albumához készült fotókon szintén egy garbót, míg a Style videóklipjében egy ruhát, de az utcán is több alkalommal látták már hátuljával előre viselt holmikban.

Ezt a garbót is fordítva vette fel (Fotók: Getty Images/525 America)

Ezt a garbót is fordítva vette fel (Fotók: Getty Images/525 America)

A rajongók egy része úgy véli, hogy az énekesnő ilyenkor nem véletlen divatbakit vét, hanem nagyon is tudatosan csinálja mindezt, a hátuljával előre viselt ruhák pedig lassacskán a védjegyévé válnak. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top