nlc.hu
Trend

Fenekére tetováltatta Taylor Swiftet

Fenekére tetováltatta Taylor Swift arcát az év apukája

Te mit tennél meg azért, hogy a gyermeked eljuthasson a kedvenc előadója koncertjére? Egy ausztrál apa meglehetősen bevállalós volt...

Egy ausztrál férfi, bizonyos Luke Porter a fenekére tetováltatta Taylor Swift és új párja, Travis Kelce arcmását. A családapa egy helyi rádióállomás, a Mix102.3 játékára jelentkezett, ahol az év szülőjét keresik, a nyeremény pedig két arany kategóriás jegy Taylor Swift Eras turnéjának egyik jövő februári, ausztráliai állomására, plusz a szállás és a repülőjegyek. A versenybe bármivel benevezhettek a szülők, amivel bizonyítják – Taylor Swift-rajongó – gyermekük iránt érzett feltétel nélküli szeretetüket. Porter 12 éves lánya, Jemma pedig hatalmas rajongója az amerikai énekesnőnek, és minden vágya, hogy élőben is láthassa.

Taylor Swift

Taylor Swift (Fotó: Profimedia)

A fenéktetkó ötlete egyébként nem az apa, hanem felesége fejéből pattant ki. Az asszony rögvest meg is kérdezte akkor épp félálomban lévő férjét, hogy bevállalná-e, a férfi pedig igent mondott. Innentől kezdve pedig nem volt visszaút.

A tetkót a rádió reggeli műsorának ideje alatt, élő egyenesben készítették el az apa hátsó felére.

Az elkészült tetoválás

A tetoválás (Fotó: Instagram/Mix102.3)

A verseny eredményhirdetése még várat magára, a magunk részéről azonban nincs kétségünk afelől, hogy Jemma és apukája maximálisan megérdemlik, hogy ott legyenek a Taylor Swift-koncerten.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top