nlc.hu
Trend

Vera Wang fiatalos külsejének titka

Gyorskajával tartja magát fiatalon a 74 éves Vera Wang

A hetvenes éveiben járó divattervező elárulta, minek köszönhetően néz ki úgy, mintha maximum 50 körüli lenne.

Vera Wang amerikai divattervezőnek a munkássága mellett fiatalos külseje is legendás. A kreátor idén nyáron töltötte be a 74. életévét, azonban ebből bő negyed évszázadot is simán letagadhat. 

A kreátort már sokan, legutóbb épp a PageSix magazin kérdezte arról, mik azok a dolgok, melyeknek köszönhetően ennyire fiatalos maradt a megjelenése Gyaníthatóan azonban nem pont ezekre a válaszokra számítottak.

„Abszolút eszem McDonald’s-ot. Mindennap rendelek, körülbelül két héten át, aztán változtatok” – mondta Wang. Ugyanitt hozzátette, a Dunkin’ Donuts nyalánkságait is kedveli: – „Szeretem a tejszínnel töltött, cukorral bevont fánkot. Olyan, mint egy zselés fánk, de belül krémes, vaníliakrémes. Szeretem a rózsaszínt is, szórással.”

A divattervező mindezek után így folytatta: „Mindig azt mondtam, hogy a vodka koktél, a sok alvás, és a munka – a munka a varázselixír.”

Vera Wang a 2023-as MET-gálán (Fotó: Profimedia)

Vera Wang a 2023-as Met-gálán (Fotó: Profimedia)

Wang egy korábbi nyilatkozatában arról is beszélt, soha nem foglalkoztatta különösebben a fiatalság hajszolásának kérdése.

„19 éves korom óta vagyok a divatiparban. Nem a kamera előtt, hanem mögötte. Soha nem gondolkodtam a fiatalságon, valószínűleg azért, mert a világ legszebb nőivel dolgozom napi szinten. És ezért inkább a múzsáimként képzelem el őket, ami talán ez az öregedés kezelésének egyik eredményes módja.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top