Brutális kockahasat villantott az 56 éves Nicole Kidman

nlc | 2023. November 10.
Nicole Kidman az élő bizonyíték arra, hogy bármilyen életkorban felvehetünk hasvillantós ruhát. „Csak” megfelelő has kell hozzá.
Nicole Kidman és Antonia Kidman

Nicole Kidman a minap a férje, Keith Urban társaságában vett részt a Country Music Association (CMA) éves díjátadóján Nashville-ben. A színésznő a Coperni divatház 2024-es tavaszi-nyári kollekciójának egyik modelljét viselte. Egy zenei díjátadóra nem is választhatott volna stílusosabban, hiszen a kollekciót a hangszerek ihlették, ennek a ruhának a mell- és szoknyarészét épp ezért egy triangulum fogja össze. Az ütőhangszer azonban csak éppen annyira tartotta össze a ruhát, hogy még jól látható legyen a színésznő kockahasa. Amit persze büszkén mutogathat is.

Az 56 éves sztár sokat is tesz azért, hogy kiválóan nézzen ki. Egy korábbi interjújában elmondta, hogy mindennap öt mérföldet fut, emellett jógázik, de túrázni és lovagolni is szeret. A táplálkozási szokásaival kapcsolatban annyit árult el, hogy a 80/20-as életmódot követi, melynek lényege, hogy az elfogyasztott táplálék 80 százaléka egészséges, a maradék 20 viszont lehet édesség, vagy bármi, amit megkíván. 

Kattints a galériára és nézd meg, milyen elképesztő formában van a színésznő!

Nicole Kidman a CMA Awards díjátadón Nashville-ben

Nicole Kidman a CMA Awards díjátadón Nashville-ben (Fotó: Jason Kempin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Nicole Kidman

Lenyűgöző formában van a színésznő (Fotó: Jason Kempin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Nicole Kidman és Keith Urban a vörös szőnyegen

Nicole Kidman és Keith Urban a vörös szőnyegen (Fotó: Jason Kempin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Exit mobile version