nlc.hu
Trend

Nicole Kidman kivágott ruhája

Merész ruhában mutatta meg izmos testét Nicole Kidman

Nem sokat takart Nicole Kidman ruhája a vörös szőnyegen, de bizony van is mit mutogatnia.

Nicole Kidman az Expats című sorozat premierjén tért vissza a vörös szőnyegre, melyet a New York-i Modern Művészetek Múzeumában tartottak a minap. A színésznő az eseményen egy hátul és oldalt merészen kivágott, csípőig sliccelt Atelier Versace estélyit viselt, melyet a stylistja, Jason Bolden választott a számára. A ruhát gyémánt ékszerekkel és klasszikus fekete tűsarkúval kombinálta.

Nicole Kidman az Expats premierjén

Nicole Kidman az Expats premierjén (Fotók: Getty Images)

Az öltözék meglehetősen sokat mutatott a színésznő szálkásan izmos testéből, aki nem csupán, hogy közel sem tűnik 56 évesnek, de gyakorlatilag élete talán legjobb formájában van. Az utóbbi időben egyébként kifejezetten büszkén mutogatja is kisportolt alakját: tavaly év végén, a Country Music Association díjátadóján például a kockás hasát kiemelő outfitben jelent meg

A sztár egy korábbi interjújában beszélt arról, hogy mi mindent tesz azért, hogy ennyire jól nézzen ki: mindennap öt mérföldet fut, emellett jógázik, de túrázni és lovagolni is szeret. A táplálkozási szokásaival kapcsolatban annyit árult el, hogy a 80/20-as életmódot követi, melynek lényege, hogy az elfogyasztott táplálék 80 százaléka egészséges, a maradék 20 viszont lehet édesség, vagy bármi, amit megkíván. 

via

Ez is érdekelhet Jennifer Lopez Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top