nlc.hu
Trend

Barbra Streisand Diana hercegnőről írt könyvében

Kínos helyzettől mentette meg Diana hercegnő Barbra Streisandot

A színésznő önéletrajzi könyvében írta meg az eddig titokban tartott, kedves történetet.

Diana hercegnőről is ír kedden megjelent, My Name Is Barbra című memoárjában Barbra Streisand. A színésznő 1992-ben a Hullámok hercege (The Prince of Tides) című filmje londoni premierjén találkozott személyesen a walesi hercegnével, ahol a vetítésen egymás mellett ültek. Bár a filmet Streisand rendezte, illetve ő alakította a női főszerepet is, a bemutató végén addig nem akart felállni, hogy fogadja a közönség tapsát, míg maga Diana nem biztatta erre, ugyanis a protokollt követte, és meg akarta várni, amíg a királyi család tagja elsőként áll fel. Lady Di azonban nem csupán előzékeny gesztust tett felé, de egy kínos divatbakitól is megmentette: 

„A szoknyámon a cipzár kissé lecsúszott, ahogy ültem, ő pedig észrevette, és gyorsan elkezdte felhúzni, miközben felálltam – írta Streisand, majd így folytatta: – Amikor pedig végül visszaültem, Diana felém fordult, és megkérdezte: Tudod, milyen csodálatos vagy?”

Diana hercegnő és Barbra Streisand

Diana hercegnő és Barbra Streisand találkozása a filmpremieren (Fotó: Getty Images)

Könyvében Streisand megemlítette azt is, hogy Diana bókja mennyire megdöbbentette.

„Akkor még biztosan nem tudtam. Most már tudom? Nem vagyok benne biztos… talán egy kicsit. Azt hittem, Diana csodálatos. Kíváncsi vagyok, tudta-e, milyen csodálatos – fogalmazott az Oscar-díjas színésznő. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top