nlc.hu
Trend

Így tüntesd el a kopasz foltokat a hajvonaladban

Így tüntesd el másodpercek alatt kopasz foltokat a hajvonaladban!

A kopasz folt a nők legnagyobb rémálma, de az internet olcsó és pillanatok alatt elérhető technikát kínál ezek eltüntetésére.

Azt szokták mondani, hogy a haj a női szépség koronája, és általában magától értetődőnek tekintjük, hogy van hajunk, még ha kevés és vékony szálú is. A genetika ellen sokat tenni nem tudunk, de a hajunk egészségét nagyon sok dologgal megőrizhetjük. Ilyen például a fejbőrmasszázs, ami a hajhagymák vérkeringését serkenti, vagy a megfelelő tisztítás, a hajtípusunkhoz illő termékekkel. Nem utolsósorban pedig a szoros copf és konty kerülése, amihez előszeretettel nyúlunk a „rossz haj napokon”. Igen, kényelmes és praktikus megoldás a lófarok, de nagyon igénybe veszi a szálakat és könnyen kopasz foltokhoz vezethet, amire valljuk be, a legkevésbé vágyunk.

Nő hajat fésül

Fotó: Profimedia

Ha ehhez hozzáadjuk még azt is, hogy az ősz tipikusan a hajhullás időszaka, akkor még nyilvánvalóbbá válik, miért gondoltuk, hogy megmutatjuk a @daphsierra nevű TikTok-felhasználó trükkjét. Bár azt nem ajánljuk, hogy olyan szorosan összegumizd a hajadat, mint ő, maga a technika, amivel a hajvonalának hiányosságait pótolja, nagyon jó.

Így csináld!

Fogj egy, a hajszínedhez passzoló árnyalatú szemhéjpúdert. Egy ecsettel vidd fel a terméket oda, ahol szükség van rá. Ezután egy szintén megfelelő színű tussal húzz vonalakat, mintha hajszálak lennének. Végül hajlakkal fixáld, hogy tartós maradjon.

Az alig pár ezer forintos beruházással szépen eltüntethetőek a kopasz foltok, de azért azt javasoljuk, hogy ne csak erre alapozd a hajad egészségét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top