nlc.hu
Trend

Kopaszodik, döbbenetes megoldást talált rá

Döbbenetes megoldást talált a kopaszodására

23 évesen kezdett kopaszodni, de nem akarta bevállalni a Jason Statham-életet. Meglepő megoldást talál ki a problémára.
Kopaszodás ellen

A 32 éves Lee Meadows lassan tíz éve küzd a számos férfit érintő problémával, a kopaszodással. A brit férfit annyira megviselte a haja elvesztése a húszas évei elején, hogy egészen mélypontra került. Bánatában inni kezdett és egészségtelenül étkezni, minek következtében több, mint 100 kilót hízott. A társasági élete szintén megszenvedte ezt az időszakot. Nem volt hajlandó ott aludni a barátainál, mert nem akarta, hogy kiszúrják a port, amivel igyekezett elfedni a kezdődő kopasz foltokat.

Amikor azonban mégis megtudták, azt javasolták Lee-nek, hogy szimplán nyírja teljesen kopaszra a fejét. De a srác nem volt hajlandó lemondani a hajáról. És végül rájött, hogy a kopaszodás ellenére is élhet dús, sűrű hajkoronával. Most pedig ott tart, hogy soha nem érezte magát még ilyen jól.

De mit is csinált Meadows? Nem, nem ment el hajbeültetésre. És nem váltak be neki sem a krémek, tabletták és egyéb tűzoltások sem, amikkel éveken át próbálkozott. Ehelyett 2019-ben végre kitalálta a tutit: valódi hajjal fedett be egy sapkát, és azt ragasztotta a kopasz foltra. „Minden rögtön a helyére került, mert lett egy kis önbizalmam tőle. Még a munkahelyemen is kaptam előléptetést! Egyszerű, mégis hatalmas változást jelent” – mondta a Daily Starnak. 

Ezzel a megoldással tud edzeni, anélkül, hogy leizzadná a tupét, így azóta már ezerszer jobb formába lendült. Annyira magabiztos lett a megoldástól, hogy nem csak a barátaival, kollégáival tud viccelődni a témán. Még a TikTokon is megengedi, hogy bepillantást nyerjenek a felhasználók a kulisszák mögé: majdnem 30 millióan nézték meg a videót, amiben megmutatja, hogy készül a frizurája.

@lmeado1

Quick little reglue and style. Use code Lee20 @Lordhair #hairsytem #lordhair #menshairsystem #menshair #fyp #gay #lgbt #transformation

♬ Miracle – Calvin Harris & Ellie Goulding

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top