nlc.hu
Trend

Izgalmas ruhák karácsonyra

Ki mondta, hogy a ruha unalmas ajándék? Ötletekkel cáfolunk

Sokszor viccelünk azon, hogy valaki megint zoknit, vagy nyakkendőt kap karácsonyra. Bár néha tűnhetnek „unalmasnak” a ruhákat tartalmazó ajándékok, de bebizonyítjuk, hogy többségében nemcsak hasznos egy ruhadarab, de örömöt is okoz az ajándékozottnak!

Az F&F téli ruhakollekciójából választottunk praktikus ajándékokat, hidd el, hogy ezekkel sikered lesz!

Ajándékok nőknek

Bár a filmekben sokszor visszatérő elem, hogy a férj érzéki fehérneműt vásárol a kedvesének, ez nem éppen ördögtől való ötlet. Egy nőnek sosem lehet elég melltartója, ráadásul szükség van bézs árnyalatra, fehérre és feketére is, a más-más színű ruhák miatt. Aztán ott vannak a fazonok is, a kicsinyítő hatásútól a push-upon át, az erősen tartóig. Szóval, ha egy férj, vagy barát ismeri a párja pontos melltartó méretet, akkor nem lőhet mellé egy minőségi, időtálló darabbal!

Az ősz és a tél a bekuckózós estékről szól. Az idősebb generáció is előveszi a vastagabb plédet, almát hámoz, megnézni a kedvenc tévéműsorát… A fiatalabbak kakaót főznek, elindítják a Netflixet és úgy kapcsolódnak ki. Ennek a kényelmét három dolog szolgálja igazán: egy meleg mamusz, egy puha köntös, egy finom anyagú pizsama és egy puha pléd. Hidd el, hogy nem fogsz ezekkel sem mellé lőni! Ajándékozhatsz még hozzájuk valamilyen stream-, vagy magazinelőfizetést is akár.

Karácsonyi ruhák nőknekAjándékok férfiaknak

Igen, ha pecázni szeret a férfi ismerősünk, akkor horgászfelszereléssel nem lőhetünk mellé. Ha meccsekre jár, akkor vehetünk neki bérletet a kedvenc csapata mérkőzéseire. De sokszor futunk bele abba, hogy egyszerűen már nem tudunk újat kitalálni.

Ekkor tényleg praktikus megoldás a ruha, mint ajándék. Nem nyakkendőre, vagy zoknira gondolunk, hanem például kapucnis pulóverre, amit a legtöbb férfi szívesen visel, vagy akár egy ingre – legyen az kockás, csíkos, vagy sima egyszínű. És ha valami vicces ruhadarabot is belecsempésznénk a csomagba, akkor jöhet a grincses pizsama.

Karácsonyi ruhák férfiaknakAjándékok gyerekeknek

A nagyobb értékű ajándékokat – telefon, számítógépes játékok, tabletek stb. – általában a szülők beszerzik a gyerekeknek. Kisebb gyerekek ajándékait illetően a nagyszülők általában megkapják a listát az egyéb dolgokról, amik mosolyt csalnak a gyerkőcök arcára. Ilyenek a játékok, a könyvek, lányoknak a bizsuk, rajzeszközök

A kamaszoknak a nagyszülők már inkább készpénzt adnak. De ott vannak még azok a barátok, és a keresztszülők, akik szintén szeretnék megajándékozni a gyerekeinknek az ünnepekkor. Itt jöhetnek képbe a ruhák.

Egy hagyományos pulcsi a fiúknak, vagy egy fodrok és tüll nélküli szoknya a lányoknak, valóban unalmas lehet. De a kedvenc mesefigurákkal ellátott ruhával, pizsivel, kezeslábassal, pulóverrel és irtó menő papuccsal szinte garantált a siker.

Karácsonyi ruhák gyerekeknek

A termékek elérhetősége és a választék áruházanként változó és eltérő lehet.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top