nlc.hu
Trend

Holttestnek hitték a próbababát

A fél város a rendőrséget hívta az autó miatt, aminek hosszú haj lógott ki a csomagtartójából

A 26 éves Sophie Milne-t a rendőrség kereste fel, miután többen is értesítették a rendőrséget arról, hogy látták az autóját a városban, és hosszú haj lógott ki a csomagtartójából.

A Christchurchben élő új-zélandi Sophie Milne-t eléggé meglepte a hívás, ám rájött, hogy a rendőrség nem véletlenül kereste. Az autója csomagtartójában ugyanis egy próbababa volt, és úgy csukta rá az ajtót, hogy a baba hajának egy része jól láthatóan kilógott az autójából. Ráadásul már vagy egy hete így furikázott városszerte a kocsival – írja a UPI.

Hosszú haj

Zavart okozott a városban a kilógó haj (Fotó: Pixabay)

A rendőrséget sokan keresték telefonon, ugyanis hajat kiszúrók arra gyanakodtak, hogy valaki egy holttestet vagy egy eszméletlen embert visz a kocsijában, pedig valójában csak Cher, a próbababa pihent ott. A rendőrség örült annak, hogy végül is a lakosság aggodalma alaptalannak bizonyult, és úgy vannak vele, hogy jobb, ha mindig jelentik nekik a gyanús eseteket, még ha egy jó részükről utólag kiderül, hogy téves riasztások voltak.

Nemrég az ontariói rendőrség is élt már át hasonló téves riasztást: őket azért keresték, mert a város csatornájában egy holttestet láttak úszni, amiről utólag kiderült, hogy csak egy kidobott próbababa volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top