nlc.hu
Trend

A vásárlók kigúnyoltak egy plus size próbababát

Így viselkednek az emberek, ha egy plus size menyasszonyi próbababát látnak – fotó

plus size, menyasszony

Egy menyasszonyi üzlet tulajdonosa az Instagramon szidta azokat, akik lekövérezték az egyik kirakatban lévő próbababájukat, mondván, büszkék arra, hogy minden méretű vásárlóra, azaz menyasszonyra számíthatnak. Debbie Shelley, a Somerset Bridal tulajdonosa azt mondta, hogy „megdöbbent”, amikor az emberek mutogatni és gyalázkodni kezdtek a 32-es méretű babára.

„Bentről halljuk, hogy mit mondanak, miközben elmennek mellettünk, és ezek egy része nagyon kegyetlen és egyáltalán nem kedves beszólás” – mondta Debby a BBC-nek.

Voltak olyan nők, akik a gyerekeikkel nevettek a próbababán, odajöttek az ablakhoz, és azt mondták, hogy »soha ne legyél ilyen kövér szerelmem, mert senki sem akar majd feleségül venni«” – mesélte a tulajdonos. Debby megosztotta a történetet az Instagramon, ezzel a kiírással:

„Szuper büszkék vagyunk Fuschiára. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan esküvői ruhákat kínálunk, amelyek minden alaknak és méretnek megfelelnek, és nincs két egyforma méretű nő. A nagyobb menyasszonyok gyakran háttérbe szorulnak, és nem gondolnak az igényeikre.”

(Ladbible)

Fotó: Instagram

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top