nlc.hu
Trend

Furcsállták a rajongók Jennifer Lawrence új kinézetét

Furcsállták a rajongók Jennifer Lawrence új kinézetét

Jennifer Lawrence szerint nem plasztikai sebészének, hanem sminkesének köszönheti megváltozott külsejét.

Az Oscar-díjas Jennifer Lawrence egy interjúban cáfolta a feltételezéseket, miszerint bármilyen beavatkozást végeztek volna az arcán, új megjelenését a sminktechnikáknak és az időnek tulajdonította.

„Azt is hihetetlennek tartom, hogy mire képes a smink, mert Hunggal [Vanngo] dolgozom, aki arról híres, hogy túlrajzolja az ajkakat, és plasztikai sebésznek hívom, mert az elmúlt hónapokban, amióta ő sminkel, mindenki meg van győződve arról, hogy szemműtétem volt” – viccelődött a 33 éves színésznő, akit legutóbb furcsa cipője miatt cikiztek.

Lawrence-ről akkor kezdtek el pletykálni, mikor kicsit más külsővel jelent meg a Dior Fashion Show-n, ahogy szokott. Annak ellenére, hogy sokan úgy gondolták, feltöltette a száját, és orrplasztikája is volt, az Éhezők viadala sztárja rámutatott arra a tényre, hogy teljesen normális, hogy az arca megváltozik, ahogy öregszik.

Jennifer Lawrence

Tényleg megváltozott Jennifer Lawrence arca
(Fotó: John Lamparski/Getty Images)

„19 évesen kezdtem a szakmát, így az előtte és utána képeket 19 és 30 éves koromból kapom, de közben »felnőttem«. Lefogytam az arcomról, és megváltozott az arcom, mert öregszem” – magyarázta.

„Mindenki azt hitte, hogy orrműtétem volt, de az orrom mindig ekkora volt. Az arcom lett kisebb – tette hozzá a színésznő, aki kínos divatbakit is vétett nemrég.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top