nlc.hu
Trend

Jennifer Lawrence furcsa cipője Cannes-i Filmfesztiválon

Nagyon furcsa „cipőben” jelent meg Jennifer Lawrence a cannes-i filmfesztiválon

Jennifer Lawrence meghívást kapott a cannes-i filmfesztiválon bemutatott Anatomy of a Fall című új filmjének premierjére, ám olyan lábbelit választott, amitől felszaladt a nézők szemöldöke.

Jennifer Lawrence nagyon egyszerű lábbelit választott a vörös szőnyegre: a magas sarkút egy pár flipflop papucsra cserélte. A színésznőt, aki 2013-ban megbotlott az Oscar-díj átvételekor, vasárnap egy pár fekete papucsban vezették le a fesztiválpalota lépcsőjén. A kényelmes lábbelit a vörös ruhája alá rejtette, mely olyan hosszú volt, hogy szépen eltakarta a papucsot, csak a lépcsőn látszott a „cipő”, amikor a színésznő megemelte a szoknyáját.

Jennifer Lawrence flip-flop papucsban a Cannes-i Filmfesztiválon (Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

Jennifer Lawrence flipflop papucsban a cannes-i filmfesztiválon (Fotó: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images)

A papucs valószínűleg azért került Jennifer Lawrence lábára, mert sorozatosan botladozott az utóbbi években a kamerák kereszttüzében, és most inkább nem akart kockáztatni. Kezdődött a botlások sora 2013-ban, amikor megnyerte a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat, majd folytatódott a következő évben a vörös szőnyegen sétálva, amikor elesett, aztán két évvel később is megbotlott és elvesztette a cipőjét, amikor elindult a Silver Linings Playbook című film díszvacsorájáról.

Jennifer Lawrence 2013-ban, miután elbotlott az Oscar-díjátadón. (Fotó: Christopher Polk/Getty Images)

Jennifer Lawrence 2013-ban, miután elbotlott az Oscar-díjátadón (Fotó: Christopher Polk/Getty Images)

Jennifer Lawrence piros ruhája és papucsa már a második megjelenése volt a nap folyamán, miután részt vett új dokumentumfilmje, a Bread and Roses fotózásán.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top