nlc.hu
Trend

Leszakadt a ruha a menyasszonyról

A szertartás közben szakadt le a ruha az aráról

A szertartást beárnyékolta, hogy az esküvői ruha egyik pillanatról a másikra leszakadt az aráról.

Mi nők, olykor akaratlanul is igyekszünk hibátlanul mutatkozni a hét minden napján, de az esküvőnk napja egy egészen más tészta. Talán mindenkinél jobban tudjuk, hogy bizony az esküvőnkön minden kis apró részlet számít és talán minden addiginál fontosabb, hogy a nagy napunkról készült képeket majd büszkén mutogathassuk az unokáinknak. Nem csoda, hogy sokan több tíz órát, sőt napokat idegeskednek és kétségbeesetten készülődnek a kijelölt dátumra. 

Vélhetően Annie is hasonlóan gondolkozott a szertartás elleni napokban. Láthatóan minden részletre ügyelt, hiszen kisminkelték, megcsináltak a haját, manikűrt is kapott, azonban a nagy napján a ruhája mégis cserbenhagyta.

Még mielőtt a menyasszony felsétált volna a lépcsőn, ruháját teljes pompájában láthattak a vendégek, azonban a fogadalmat félbeszakította, hogy a ruha cipzárja eltört, így a ruha mondhatni leszakadt az aráról.

Az esküvő közben szakadt le a ruha a menyasszonyról

Az esküvő közben szakadt le a ruha a menyasszonyról (Fotó: Facebook/Annie St Jean)

A szerencsétlen incidensnek köszönhetően Annie melltartója teljes egészében a násznép elé tárult. Annak ellenére, hogy mindez rossz előjelnek számított, ami elvette a figyelmet a szertartásról, a legtöbben mégsem a ruhával, hanem vőlegénye furcsa hajával voltak elfoglalva. A férfi vélhetően úgy döntött, hogy a saját esküvőjére valami „extra” hajszerkezettel készül, éppen ezért a haja egyes részeit leborotválta, míg a többit érintetlenül hagyta. 

Miután a Facebookon is megosztották történetüket, néhányan azt írták, hogy annyira elvonta figyelmüket a vőlegény frizurája, hogy észre sem vették a menyasszonyi ruhán lévő bakit.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top