nlc.hu
Trend

Szilveszteri sminktippek

5 villámgyors és látványos sminktipp szilveszterre

Ha még nem tudod, milyen sminket készíts a szilveszteri bulira.
Szilveszteri smink

A szilveszter az egyik legjobb alkalom arra, hogy a jól bevált sminkek helyett kipróbálj valami izgalmasabbat, látványosabbat. Mutatunk olyat is, amelyik minden bizonnyal kivitelezhető az otthon rendelkezésedre álló eszközökkel, de talán még nem késő 1-2 szemceruzát vagy szemhéjpúdert sem beszerezni a szomszédos drogériából!

1.

Bőröd korrekcióját követően szemhéjad csillámos, natúr árnyalattal díszítsd, melyhez akár otthoni highlightered is tökéletes! Ezt követően vastag tusvonallal, az alsó vízvonal kihúzásával és erősen festett szempillákkal ragyogj!

2. 

Akár egy egyszerűbb, barna-fekete, füstös szemsminket is percek alatt szilveszteri hangulatúvá tehetsz, ha öntapadós strasszkövekkel tubózod fel. Kész is a diszkógömbsmink!

3. 

Ha szeretnéd végre kivitelezni a tökéletes ívű, füstös szemfestést, akkor csupán egy celluxra, egy szemféjpúder világosabb és sötétebb árnyalatára lesz szükséged, valamint egy ecsetre vagy applikátorra. Sőt külön jó hír, hogy utóbbiak híján akár még ujjbegyed is jó szolgálatot tehet!

4.  

Időzzünk még egy kicsit a szemfestésnél! Gondolnád, hogy milyen jó szolgálatot tesz egy fémesen csillogó szemhéjtus? Mi sem sejtettük egészen addig, míg rá nem bukkantunk erre az elképesztően látványos és mégis pofonegyszerű trükkre, melyet mutatunk.

5. 

@prisrendon Tu mejor cara al 2024! Recibe el año con este look despampanante! Todos los productos que use son @Maybelline New York : Base fit me matte and poreless Cejas Tattoo brow Corrector Instant age rewind Lápiz tattoo studio Paleta the nudes Delineador Tattoo liner Labios: matte ink tono Amazonian y lifter gloss tono MOON Iluminador master chrome tono rose quartz. Happy 2024!! #maybellinedecoded #maybellinemakeup #newyearmakeup #maquillaje2024 ♬ original sound - prisrendon

Elegáns, látványos és vagány a szemeden jócskán túlhúzott szemhéjfestés. Kívül sötét, belül világos, nagyítja a szemed és macskássá teszi tekinteted és rendkívül mutatós!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top