nlc.hu
Trend

Lelapuló haj Tiktok hack

Könnyen lelapul a hajad? Ez a trükk neked szól!

Mindegy, hogy épp a szilveszteri bulira készülődsz, vagy egy szimpla hétköznapra, ezt a trükköt érdemes egy életre megjegyezni.

A lelapuló haj sokunk számára ismerős. A vékony szálú tincsek nagyon könnyen rátapadnak a fejtetőre, főleg sapkás szezonban, és az ember folyton úgy néz ki tőle, mintha már ráférne egy alapos hajmosás. Egyébként, ha túl sok terméket használsz a tincseidre, azok nagyon könnyen elnehezítik a hajszálakat, tehát ez is lehet a baj. De sajnos szimplán a szálak textúrája – ami genetika – is okozhat hasonló problémát.

Lehet próbálkozni és ilyen-olyan dúsító, hajtőemelő termékeket használni, de ha azt szeretnéd, hogy volumenje legyen a frizurádnak, méghozzá percek alatt, akkor jó, ha, a következő trükköt elraktározod.

Előre szólunk, hogy 24-48 órán át tartó hatást ezzel a módszerrel sem lehet elérni – nincs annyi hajlakk a világon –, ám nagyon jól felfrissíthető vele bármelyik frizura, és a reggeli készülődésbe is bőven belefér, mert tényleg 1 perc megcsinálni. 

Amire szükséged lesz, az egy fixáló hajlakk és egy hajcsipesz, valamint egy hajkefe. Utóbbit fújd be alaposan hajlakkal, majd fésüld hátra a tincseidet. Rögzítsd az ideiglenes frizurát egy hajcsipesszel, ismét vesd be a lakkot és hagyd így néhány percig. Szerintünk érdemes felkelés után ezzel kezdeni, hogy minél több időt tudj így tölteni, hiszen ez a hosszan tartó hatás igazi titka.

Amikor kész vagy, egyszerűen vedd ki a csatot és rendezd el a tincseidet. Alulról nyúlj a hajtövekhez és úgy igazítsd őket a helyükre. Csodát ez a módszer sem tesz, de győződj meg róla a saját szemeddel, hogy milyen változást lehet vele elérni.

@minniefrr #AD Volume Hair Hack using @L'Oreal Paris Elnett Hairspray for a weightless and flexible hold #haircare #volumehairhack ♬ original sound - Minniefr

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top