Villantások nélkül is feltűnő a vörös szőnyegen – Natalie Portman legjobb divatpillanatai

M. N. | 2024. Január 14.
A színésznő kerüli a frivol, erőltetetten szexiskedő ruhákat, mégis képes feltűnést kelteni öltözékeivel minden egyes vörös szőnyeges eseményen, ahol csak megjelenik.

A női hírességek jelentős része – köztük sokan olyanok is, akik szakmájukban kétségkívül kiemelkedő tehetségek – szinte kötelezőnek érzi, hogy olykor, vagy akár minden adandó alkalommal merészebbnél merészebb ruhákban mutassa meg a testét, hogy ezzel is még jobban felhívja magára a figyelmet. Ez a szándék azonban hol beválik, hogy a visszájára fordul és inkább erőltetettnek hat.

Akadnak ugyanakkor üdítő kivételek is, akik nem ilyen módon igyekeznek emlékezetessé tenni megjelenéseiket, inkább a szofisztikáltságot részesítik előnyben. Az egyik ilyen sztár Natalie Portman, aki sosem mutat a testéből többet az ízlésesnél, mégis szinte mindig említést érdemlő, stílusos outfitekben mutatkozik a vörös szőnyegen. Az alábbi galériában felidézzük a színésznő legemlékezetesebb divatpillanatait. 

Natalie Portman a vörös szőnyegen

Az idei Golden Globe gálán viselt Dior couture ruhájában úgy festett, akár egy két lábon járó Claude Monet festmény. (Fotó: Profimedia)

Natalie Portman a vörös szőnyegen

A May December cannes-i bemutatóján egy ikonikus, eredeti Christian Dior dizájn, az 1949-1950-es őszi-téli kollekcióból való Junon ruha újraalkotott verziójában jelent meg. (Fotó: Gisela Schober/Getty Images)

Natalie Portman a vörös szőnyegen

A 2020-as Oscar-gálán viselt öltözéke nem csupán kifogástalan volt, de fontos üzenetet is közvetített: köpenye szegélyére ugyanis azoknak a női rendezőknek a nevét hímezték, akik bár kiemelkedőt alkottak, mégsem jelölték őket Oscar-díjra. (Fotó: Profimedia)

Natalie Portman a vörös szőnyegen

A Vox Lux 2018-as cannes-i premierjén talpig arany Gucciban ragyogott. (Fotó: Matteo Chinellato/NurPhoto) (Photo by Matteo Chinellato / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Natalie Portman a vörös szőnyegen

A 2017-es Golden Globe-ra a várandós színésznő egy vintage Pradát választott, melyet Jackie Kennedy stílusa inspirált. (Fotó: Profimedia)

Natalie Portman a vörös szőnyegen

2016 novemberében, a Jackie vetítésén Diorban. (Fotó: Profimedia)

Natalie Portman a vörös szőnyegen

A 2015-ös cannes-i filmfesztiválon viselt Dior estélyije a vörös szőnyeghez is tökéletesen passzolt (Fotó: Profimedia)

Natalie Portman a vörös szőnyegen

A 2011-es Golden Globe gálára a Viktor & Rolftól választotta ezt a különleges kreációt (Fotó: Profimedia)

Natalie Portman a vörös szőnyegen

A 2008-as amfAR's gálán, Givenchy hattyúruhában. (Fotó: AFP PHOTO / FRED DUFOUR (Photo by FRED DUFOUR / AFP)

Exit mobile version