nlc.hu
Trend

Louis Vuitton uzsonnás táska

Pofátlanul drágán adja az uzsonnás táskát a Louis Vuitton

Vajon trollkodik a luxusdivatház, vagy teljesen komolyan gondolták ezt a terméket?

3130 dollár, azaz átszámítva valamivel több mint 1 millió forint az ára annak az uzsonnás táskának, melyet a Louis Vuitton dobott piacra a közelmúltban. A táska marhabőrből készült és a Louis Vuitton felirat is szerepel rajta, formájában azonban egy papírzacskóra hasonlít. A tervezője nem más, mint Pharrell Williams, aki zenei karrierje mellett tavaly óta a luxusdivatház férfi divíziójának kreatív igazgatója is. 

Louis Vuitton uzsonnás táska

Fotó: Louis Vuitton

A luxusholmi a legkevésbé sem meglepő módon igen megosztó véleményeket váltott ki. A divatszakértők egy része szerint a kreáció a gyakorlatban megvalósuló extravagancia megtestesülése, a közösségi oldalakon azonban rengetegen adtak hangot nemtetszésüknek, miszerint a termék teljesen felesleges és túlárazott. 

A méregdrága uzsonnás táskának egyébként méltó párja is van a kollekcióban, mégpedig egy anyagában és színeiben vele megegyező shopper, mely egy papírzacskó dizájnját kapta. Ez a divatcikk 4500 dollárt, vagyis mintegy másfél millió forintnak megfelelő összeget kóstál.  

Louis Vuitton táska

Fotó: Louis Vuitton

Hasonló jellegű, trollkodásnak is felfogható kreációkkal egyébként egy másik felső kategóriás divatház, a Balenciaga is előrukkolt már, többek között az IKEA nagy kék táskájának luxusváltozatával, 800 ezres, összegyűrt chipses zacskót formázó táskával és 700 ezres kukazsákkal, valamint legutóbb egy 300 ezres törölközőszoknyával.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top