A 10 legmerészebb kismamaruha a vörös szőnyegről

M. N. | 2024. Január 21.
Nem Rihanna az egyetlen sztár, aki bevállalósan öltözködött a várandóssága alatt is. Galériánkból ihletet meríthetsz a stílusos kismama megjelenéshez!

Rég nem érvényes az az egykori divatszabály, miszerint a kismamáknak zsákruhákban kellene rejtegetniük a várandósság alatt megváltozott testüket. A gömbölyödő terhespocakot igenis divat kiemelni és megmutatni. A hírességek pedig ezt is – mint annyi minden mást – olykor kimondottan extravagánsan csinálják. Az alábbi galériában megnézheted a legbevállalósabb sztárkismamákat:

Kate Hudson

Kate Hudson már akkor bevállalta mielőtt még menő lett: 2003-ban, a velencei filmfesztivál egyik premierjén jelent meg ebben az áttetsző outfitben. (Fotó: J. Vespa/WireImage)

Kim Kardashian és Kanye West

Kim Kardashian ikonikussá vált öltözéke a 2013-as MET-gáláról, a Givenchy divatháztól. (Fotó: Profimedia)

Blake Lively

Blake Lively első várandóssága idején, a Gabrielle's Angel jótékonysági szervezet bálján jelent meg ebben a mélyen dekoltált, pasztellsárga ruhában (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Gabrielle's Angel Foundation/AFP)

Kim Kardashian

Kim Kardashian a második terhessége alatt sem volt visszafogott: a 2015-ös LACMA-gálára talpig csipkében érkezett. (Fotó: MARK RALSTON / AFP)

Beyoncé

Beyoncé harmadik várandóssága idejére esett a 2017-es Grammy díjatadó, ahol ebben a mélyen dekoltált, vörös flitteres Peter Dundas estélyiben jelent meg. (Fotó: Robyn BECK / AFP)

Cardi B

Mennyei testek: divat és a katolikus képzelet - ez volt a 2018-as MET-gála témája. Az állapotos Cardi B ebben a Moschino outfitben lopta el a show-t. (Fotó: Hector RETAMAL / AFP)

Ashley Graham

A várandós Ashley Graham a 2019-es Fashion Media díjátadóra választotta ezt a burgundivörös, latex ceruzaruhát. (Fotó: Jennifer Graylock / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Kylie Jenner

Az akkor második gyermekét váró Kylie Jenner 2021-ben szinte egy az egyben lekoppintotta nővére hat évvel korábbi csipke outfitjét. (Fotó: Gotham/GC Images)

Rihanna

Rihanna 2022-ben, első várandóssága idején, a párizsi divathéten megrendezett Dior divatbemutatóra választotta ezt a merész, gót stílusú összeállítást. (Fotó: Edward Berthelot/Getty Images)

Rihanna és ASAP Rocky

Második terhessége alatt, a 2023-as cannes-i filmfesztivál idején tűnt fel párjával egy felkapott nizzai étteremben ebben a vintage Jean Paul Gaultier kreációban (Fotó: Profimedia)

via

Exit mobile version