Csak egy átlátszó esőkabát takarta Kanye West nejének melleit

nlc | 2024. Január 24.
Végül is, minek is vett volna fel mást az esőkabát alá, mint egy szál bugyit?

Kanye West – állítólagos – feleségétől, Bianca Censoritól megszoktuk, hogy a bizarrabbnál bizarrabb, viszont a testét lehetőleg csak minimális mértékben takaró öltözékekben kísérgeti a rappert. A pár hétfőn a Los Angeles-i Sunset Towersben ebédelt, majd a Century City bevásárlóközpontba vették az irányt. Ekkor készültek róluk az alábbi lesifotók. 

Kanye West és Bianca Censori (Fotó: Profimedia)

West és neje ezúttal a hűvös, esős időjárásnak, egyben pedig saját szokásaiknak megfelelően öltöztek fel. A rapper egy drapp Balenciaga esőkabátot viselt, megfelelőképpen aláöltözve. Neje pedig egy kék eskőkabátot vett fel, mely alá csupán csak egy szál bugyit húzott, melltartót azonban már nem.

Bianca Censori (Fotó: Profimedia)

Kedden aztán megtörtént az is, ami az elmúlt hónapokban a legkevésbé sem volt jellemző: Bianca Censori teljesen felöltözött, mégpedig önmagához képest átesve a ló, vagyis ebben az esetben inkább a leopárd túloldalára. A francia BLUEMARBLE divatház kérte fel ugyanis egy fotózásra, ahol a márka egyik extravagáns leopárdmintás bundáját viselte, melyből csupán a lábfeje és az arca, illetve a nyaka látszott ki, az is éppen hogy csak. 

Fotó: Profimedia

Exit mobile version