nlc.hu
Trend

Bianca Censori merész öltözéke

Egy táskával takargatta intim testrészét Kanye West neje

Bianca Censori alsónemű híján a táskájával fedte el azt, amit feltétlenül muszáj volt.

Bianca Censori és Kanye West a minap vacsorázni mentek Los Angeles egyik felkapott éttermébe, a Gigi’s-be. A rapper és neje ezúttal is a rájuk jellemző stílusban öltöztek fel: West laza, talpig fekete szettet viselt, míg Censori a védjegyének számító egy szál nejlonharisnyát, melyhez ezúttal egy fekete csipkemelltartót húzott fel, bugyit azonban nem. Ez utóbbi hiányában pedig kénytelen volt a táskájával takargatni legintimebb testrészét. 

Kanye West és Bianca Censori a vacsorára tartva

Kanye West és Bianca Censori a vacsorára tartva (Fotó: Profimedia)

Bár sokan aggódnak Censoriért, azt feltételezve, hogy férje manipulálja vagy akár megfélemlíti őt, és kényszeríti arra, hogy egy szál semmiben parádézzon az oldalán, a PageSix magazinnak a pár egy ismerőse nemrégiben úgy nyilatkozott: szó sincs ilyesmiről, amit látunk, az nem más, mint egy tökéletesen felépített performansz. 

„Az emberek félreértik Bianca kreativitását. Fenomenális személyiség, fenomenális színész, aki képes szórakoztatni a nyilvánosságot. Előadóművész. Bianca ugyanolyan előadóművész, mint Ye” – fogalmazott a magazinnak nyilatkozó forrás, aki hozzátette azt is, Bianca Censori minden outfitjét saját maga állítja össze.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top