nlc.hu
Trend

Su Pollard napjainkban

70 felett is bevállalósan öltözködik a Csengetett, Mylord? Ivyja, Su Pollard

A 74 éves színésznőből a mai napig is csak úgy árad az energia, a vagányság és a bohémság. Öröm ránézni!
Su Pollard

Su Pollard 1988-ban, illetve 1990 és 1993 között alakította a cselédlány, Ivy Teasdale szerepét a Csengetett, Mylord? című komédiasorozatban. Ma is ebből a szerepéből emlékszünk rá a legtöbbet, azonban a brit színésznő, aki immár fél évszázados pályafutást tudhat maga mögött, számtalan színpadi és televíziós produkcióban szerepelt és a mai napig is aktívan dolgozik. 

Tavaly novemberben töltötte be a 74. életévét, ám köszöni szépen, nem hajlandó megöregedni. Egész életében az eklektikus öltözködési stílust részesítette előnyben és ezen máig sem változtatott. Sőt! 70 felett még bevállalósabb, mint valaha. Imádja a tollakat, az élénk színeket, a csillogást, a különleges fejdíszeket és bőséges gyűjteménye van figurás táskákból is. Mindent is felvesz és olyan összeállításokat is képes stílusosan, elképesztő kisugárzással viselni, amik valószínűleg csak nagyon keveseknek állnának jól rajta kívül. Árad belőle a vagányság, a bohémság és az életöröm. Az alábbi galériában megnézheted a legütősebb outfitjeit az elmúlt évekből. 

Su Pollard öltözködési stílusa
Megnézem
Összes kép (8)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top