nlc.hu
Trend

86 évesen is merészen öltözik

86 évesen is merészen öltözködik és sminkel, és nem zavarja, ha emiatt kritizálják

Gyakran hasonlítják a punknagyi Vivienne Westwoodhoz is az örökifjú amerikai nagymamát.
Sassy Grandma Pat

Sassy Grandma Pat néven vált ismertté a TikTokon egy 86 éves amerikai nagymama, aki egy újabb élő bizonyíték arra, hogy a kor csak egy szám. Pat ugyanis magasról tesz arra, hogy a sztereotípiák értelmében hogyan kellene viselkednie vagy öltözködnie abban az életkorban, amiben van. Imádja a feltűnő, eklektikus, vagy akár mélyen dekoltált ruhákat és az erős sminkeket. Mindezeket pedig be is mutatja a közösségi oldalon közzétett videóiban.

Pat szívesen ad stílustippeket, de életvezetési, párkapcsolati tanácsokat is a videókban, melyeken hol egyedül, hol pedig 32 éves unokájával közösen szerepel, de bemutatta már követőinek élete szerelmét, Dont is, akivel 67 éves korában ismerkedett meg. 

Szemtelen, pimasz, gyönyörű, édes nagymama

– definiálta saját magát Pat.

A TikTokon jelenleg közel 340 ezer követője van és rengeteg pozitív, elismerő kommentet kap. Sokan hasonlítják őt a 2022 decemberében elhunyt divattervezőhöz, a punknagyi Vivienne Westwoodhoz is. Persze jócskán akadnak kritikusai is, akik szerint ilyen idősen már nem szabadna ilyen kihívóan öltözködnie vagy sminkelnie, inkább sütögessen otthon, ahogy azt egy nagymamának illik. Pat azonban magasról tesz az ilyen és ehhez hasonló megjegyzésekre, ő ugyanis azt vallja, hogy nőiesség soha nem ér véget. És milyen igaza van!

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top