nlc.hu
Trend

Szexi öltözködés 74 évesen

74 évesen is szexin öltözködik a nagyi, és nem zavarja, ha kritizálják

Magasról tesz arra, hogyan kellene a „korának megfelelően” öltözködnie vagy viselkednie. És milyen jól teszi!
Demetria Phelps

Az amerikai Demetria Phelps idén töltötte be a 74. életévét, ez azonban a legkevésbé sem látszik sem a külsején, sem pedig az életmódján. A háromszoros nagymama szeret divatosan öltözködni és bevállalja nem csupán az aktuálisan trendi fazonokat és színeket, de akár a merészebb, szűkebb, kivágottabb holmikat is. Mivel pedig táncolni is imád, ezért az újabb és újabb outfitjeit általában táncolva mutatja be a TikTok-csatornáján.

@demetria70ish Not sure I got this dance right. Remember, I’m 72. What’s your excuse😊 Have a happy, safe weekend my dear followers❤️. #enjoylife #keepdancing #behappy #kidneydoner #happygrandma #70plusclub #spreadlove ♬ original sound - RealClassic

Demetria azt mondja, 74 évesen is fiatalnak érzi magát, és a legkevésbé sem érdekli, ha azzal kritizálják, hogy egy nagymama  nem öltözködhetne úgy, ahogyan ő. 

„Akár viselhet ilyet egy nagymama, akár nem, szeretem ezt a leopárdmintás ruhát. És szeretem a három gyönyörű unokámat. Biztos vagyok benne, hogy szívesen látják a nagyijukat, aki teljesen kicsípte magát” – mondja az egyik videójában. 

Demetriáról tudható, hogy egykor családon belüli erőszak áldozata volt, két gyermekét egyedül nevelte fel, az egyik veséjét pedig 2020-ban az egyik lányának adományozta. Az átélt megpróbáltatások dacára, vagy talán éppen ezért maga a két lábon járó pozitivitás, amit a közösségi médiában közzétett videóival igyekszik közel 40 ezer fős követőtáborának is átadni. 

@demetria70ish Never give up. Do it till you make it. Love y’all❤️ @flyageless #keepthefaith #perserverance #nevergiveup ♬ Legs Shakin' (feat. Ludacris) - R.Kelly

Bár a videói kapnak kritikákat is, a kommentek döntő többsége egyértelműen elismerő. Sokan megjegyzik, mennyire inspirálóan hat rájuk Demetria személysége és életszemlélete. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top