nlc.hu
Trend

Öregítő táskafazon

Felejtsd el ezt a táskát, borzasztóan öregít!

A szóban forgó táskafazon a nők többségének gardróbjában megtalálható...

„Az évek múlásával stílusosnak maradni mindig érdekes kérdés. Nem hiszek abban, hogy az életkor előrehaladtával nagymértékben változtatnunk kell a stílusunkon mindaddig, amíg van stílusunk” – fogalmazott Melissa Lund professzionális stylist az Express riportjában.  

A stílustanácsadó kifejtette: az olyan szabályok, mint például, hogy bizonyos kor felett ne viselj farmert vagy bőrt, vagy épp ne hordj hosszú hajat, még réges-rég nem érvényesek. Azonban van néhány olyan holmi, ami valóban öregít, éppen ezért ezeket érdemes lecserélni, ha szeretnénk megőrizni fiatalos megjelenésünket

Lund kiemelte: a megfelelő kiegészítők csodát művelnek az outfittel, míg a rosszul megválasztott darabok tönkreteszik az összhatást. A stylist konkrétan meg is nevezte azt a kiegészítőt, melyet minden nőnek legkésőbb 50 éves kora körül – de inkább annál előbb –  száműznie kellene a gardróbjából, ez pedig nem más, mint a hosszú pántos, közepes méretű, fekete válltáska, mely bár kétségkívül praktikus darab, azonban unalmas, fantáziátlan és nem utolsósorban: öregít is. 

Fekete táska

A közepes méretű, fantáziátlan, fekete táska felejtős (Illusztráció: Getty Images)

A szakember tanácsa, hogy a jellegtelen fekete táskát cseréljük valamilyen formájában vagy akár színében izgalmasabb, feltűnőbb darabra és máris aktuálisabb, trendibb és fiatalosabb lesz a szettünk. 

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top