nlc.hu
Trend

Miniszoknyás nagyi

91 évesen is miniszoknyát hord a nagyi

Miért kellene lemondania a miniszoknyáról csak azért, mert elmúlt 90 éves?
TikTok/betsylou.piano

Egy 91 éves, kaliforniai nagymama, Betsy Lou eredetileg főként azért hozta létre TikTok-oldalát, hogy bravúros zongorajátékával szórakoztassa a közösségi oldal felhasználóit. Emellett azonban másról is elhíresült. A fiatalos nagymama ugyanis a divatért is rajong, kedvenc ruhadarabja pedig a mai napig is a miniszoknya, éppen ezért ezt is viseli az esetek többségében. 

Különösen nagyot ment az a videója, melyen ezüstszínű miniben és a hozzá illő ezüst tűsarkú szandálban vonult fel, háza teraszán, akárcsak egy kifutón. A posztot több mint másfél millióan nézték meg és közel 170 ezer lájkot, illetve több ezer kommentet kapott, mégpedig döntő többségében pozitívakat.

Egy kommentelő kérdésére válaszolva elárulta, a ruháit maga szerzi be, bár autót már nem vezet, de a családtagjai rendszeresen elviszik vásárolni, ilyenkor szokta bővíteni a ruhatárát. 

Betsy Lou az egyik videójában arról is beszélt, hogy fiatal korában táncosnő volt, a mai napig is szívesen táncol balettet, illetve szteppet, ezekkel tartja korát meghazudtoló formában a testét. Odafigyel azonban arra is, hogy szellemileg is friss maradjon, ebben pedig sokat segít neki, hogy zongorázik. 

via

Ez is érdekelhet Rúdtánc Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top