nlc.hu
Trend

Miniszoknyája miatt veszekedett a párjával

Meglátta a barátnője miniszoknyáját, szakítással fenyegette

A közösségi médiában kimondottan sokan egyetértenek a férfi viselkedésével. Mások szerint viszont red flag egy ilyen megnyilvánulás.
tiktok.com/@chriskeverian

Egy 25 millió követővel rendelkező ausztrál influencer, Chris Keverian töltötte fel a TikTok-csatornájára azt a videót, melyen a barátnőjével, Hannah-val veszekszik, mégpedig azért, mert megítélése szerint a nő túlságosan rövid szoknyában készül elmenni otthonról.

„Hol van a szoknya másik fele?” – teszi fel a kérdést, majd káromkodások közepette közli, hogy ebben a miniszoknyában nem mehet sehova és azzal fenyegeti, hogy amennyiben mégis megteszi, akkor befejezi vele.

@chriskeverian

Ok come here let me have a look 😅

♬ original sound - CK

A videó a közösségi oldalon több mint 200 ezer lájkot kapott, a kommentelők többsége pedig meglepő módon az influencernek adott igazat. Nem csupán a férfi hozzászólók, de rengeteg nő is egyetértett azzal, hogy Keverian nem akarta ebben a szettben elengedni otthonról a párját. Egy női kommentelő azt írta, olyan férfit szeretne találni, aki így beszél vele, egy másik nő pedig megjegyezte, hogy ha a partnere nem így viselkedik, akkor nem is igazán akarja őt.

Olyanok is akadtak persze, akik kritizálták az influencer viselkedését, mondván, hogy az ilyesmi red flag és a Hannah-nak igenis szakítania kellene vele ezek után. 

„Történelmileg és kulturálisan a férfiak mondták meg a nőknek, hogy mit tegyenek, és a jellemzően heteronormatív partnerkapcsolatokban megvoltak a tulajdonlás és a birtoklás elemei. Ebben az esetben a nők azt várják el partnerüktől, hogy kicsit féltékenyen vagy területvédő módon viselkedjenek, és hogy legyenek szabályok arra vonatkozóan, hogy mi megengedett és mi nem megengedett, amikor elhagyják az otthonukat, beleértve azt is, milyen sminkben és ruházatban mutatkozhatnak” – magyarázta Carly Dober melbourne-i pszichológus, miért tarthatják olyan sokan helyénvalónak a férfi viselkedését. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top