nlc.hu
Trend

A tavasz legszebb melltartói

Kényelmes kivirágzás – a tavasz legszebb melltartói

Legyen kényelmes, jól szellőzzön és az sem baj, ha virágmintás. Tavaszi melltartó kisokos.

Kényelem és újdonság

A tavasz a megújulás időszaka. A ruhatárunkat is felfrissítjük ilyenkor. Előkerülnek a kiskabátok, a lengébb szoknyák és ruhák. És sokszor már napközben elég egy rövidujjú felső. De mi a helyzet a fehérneműinkkel? Egyrészt ekkor már érdemes kerülni az vastagabb anyagból készült darabokat, és maximálisan keresni a légáteresztő textilből készült alsóneműket, hogy a bőr lélegezzen.

Piros melltartó

(fotó: Astratex)

Persze a ruhánk nagyban befolyásolja, hogy fekete, testszínű, fehér, vagy éppen élénk színű fehérnemű szettet viselünk, de bátran nyúljunk a tavaszt, az újjászületést idéző darabokhoz. A nagyobb mérettel rendelkező hölgyeknek sem kell lemondani a színes és mintás melltartókról és alsókról. Mi bőven találtunk ilyen darabokat.

  1. A tavasz a virágokról szól. Az apró virágos ibolya, vagy a muskátlik virágzása mind-mind a tavaszhoz kapcsolódik. Ezeket a mintákat is keresheted a melltartókon!
  2. Április a díszcseresznyefák virágzásáról szól. Bátran kombináld a rózsaszín és lila kevert árnyalatát a feketével! Hidd el, nem fogsz mellé lőni. 
  3. Májusban a bazsarózsa, vagy a pünkösdirózsa borítja virágba a kerteket, udvarokat. Miért ne viselhetnénk ezt a sportmelltartónkon és a hozzákapcsolódó alsónkon. Nézzétek csak!

Az év színe!

2024-ben az év színe a Peach Fuzz, vagyis a bársonyos barack. „Bársonyosan szelíd barackszín, melynek mindent átölelő szelleme gazdagítja az elmét, a testet és a lelket. Az együttérző és tápláló barack árnyalat, amely kiemeli a másokkal való együttlét iránti vágyunkat és az ebből fakadó érzéseket, a PANTONE 13-1023 Peach Fuzz egy új, lágy nézőpontot mutat be”írtunk az árnyalatról korábban

Nő melltartóbanSzerencsére egy olyan színről van szó, amely a feketével és a fehérrel is remekül párosítható. De tavasszal és nyáron inkább a fehérrel kombináljuk, vagy szólóban viseljük! Ami az élénkebb színeket illeti, remekül áll illik hozzá a királykék is. Szóval ettől sem szabad megriadni. A bársonyos barack azonban nem összetévesztendő a bézs, vagy testszínű darabokkal, mégis találunk néhány szép és kényelmes melltartót és alsót ebben az árnyalatban!

Bézs fehérnemű

(fotó: Astratex)

Így találd meg a megfelelő méretű melltartót

Kellemetlen helyzet, ha egy üzletben megkérdezik az előadók, hogy mi a melltartó méretünk és nem tudunk rá válaszolni, vagy amikor a kényelemre és a minőségre szavazva online rendelünk melltartót, de nem tudjuk a pontos méretünket. Ha szeretnéd tudni, a mellméretedet és a kosárméretedet, akkor javasoljuk ezt az oldalt, ahol könnyen kiszámíthatod!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top