nlc.hu
Trend

Victoria Beckham mankóval jelent meg a párizsi divathéten

Victoria Beckham mankóval jelent meg a párizsi divathéten

Victoria Beckham mindenkit meglepett, amikor mankóval jelent meg a párizsi divathéten.

A párizsi divathéten Victoria Beckham saját ruhamárkájának kollekcióját is bemutatták. A négy gyerekes anyuka sérüléséről nem is ő, inkább férje, David Beckham árult el többet, aki a közösségi médiában megírta, edzőtermi baleset érte feleségét.

Victoria Beckham mankóval a parizsi divathéten

(Fotó: Getty Images)

Hogy mit is történt pontosan, azt nem tudni, de Victoria Beckham elég nagyot eshetett, hiszen két mankóval jár, és csak bicegni tud – szúrta ki a 24.hu.

A divatikon idén ünnepli 50. születésnapját. Beckham-családról tavaly egy dokumentumfilm is készült, ahol Beckham őszintén mesélt élete legnagyobb és leghírhedtebb pillanatairól. A filmbe David szüleivel készült interjúk is bekerültek, melyekben mesélnek a futballista gyermekkoráról, a szürreális pillanatról, amikor a Manchester United játékosa lett, és arról, hogy mit gondolt valójában az anyja a nőről, akit feleségül vett és az unokái édesanyja lett. A sorozatot a Netflixen mutatták be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top