nlc.hu
Trend

Közös tetkót villantott Beckhamék lánya és menye

Közös „tetkót” villantott Beckhamék 11 éves lánya és menye, kiakadtak a netezők

Pedig csak egy lemosható mintáról van szó.
nicola pelz

David és Victoria Beckham legfiatalabb gyermeke, Harper nemrég töltötte be a 12. életévét, és Nicola Peltz, a sztárpár legidősebb fiának felesége, ebből az alkalomból megosztott néhány közös fotót a kis sógornőjével, amin passzoló lemosható tetoválást viselnek – számolt be a Mirror.

David és Victoria Beckham legkisebb gyermeke – és egyben egyetlen lánya – stílusosan ünnepelte a hétvégén a mérföldkőnek számító születésnapot híres szüleivel és testvéreivel, Brooklynnal, Romeóval és Cruzzal, Nicola posztja azonban kisebb tömeghisztit váltott ki a sztár követői között.

Sokan úgy vélték, hogy a Transformers színésznőjének nem kellett volna kiposztolnia a képet, mert félreérthető és könnyű azt gondolni róla, hogy egy valódi tetoválást ábrázol.

Többen azt állították, hogy a képek “nem illenek” a közösségi médiába. „Teljesen elhittem, hogy Harpernek 12 éves korában tetoválása volt, miután megpillantottam ezt. Ennek nem kellene az interneten lennie” – füstölgött az egyik kommentelő.

„OMG, azt hittem, valaki tényleg hagyta, hogy egy 12 éves gyerek tetoválást készíttessen” – visszhangozta egy másik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top