nlc.hu
Család

David Beckham nászajándéka fiának

Nem spórolt fia nászajándékán David Beckham

A milliárdos esküvőhöz igen bőkezű nászajándék dukált...

Ahogy arról mi is beszámoltunk, David és Victoria Beckham legidősebb fia, Brooklyn a hétvégén feleségül vette Nicola Peltz amerikai színésznőt. A lagzi sajtóértesülések szerint mintegy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összegbe került és David Beckham bizony meglehetősen bőkezű volt a nászajándék tekintetében is. Egy felújított, elektromossá alakított 1954-es Jaguar XK140-es típusú luxusautót vásárolt ugyanis a fiának és menyének, 500 000 dollárért, vagyis közel 170 millió forintért.

Brooklyn Beckham és Nicola Peltz a csodaautóban

Brooklyn Beckham és Nicola Peltz a csodaautóban (Fotó: Profimedia)

Az ifjú házasok nem vesztegették az időt, már vasárnap délelőtt kipróbálták a csodajárgányt, amivel az ara milliárdos szüleinek Palm Beachen fekvő birtoka könyékén cirkáltak. Ekkor készültek róluk a lesifotók is.

A jármű felújítását a Lunaz cég végezte, melyben David Beckham 10 százalékos üzletrésszel rendelkezik. A projekten egy 120 fős csapat dolgozott. A speciális világoskék színt az örömapa választotta ki, aki azt is kérte, hogy az árnyalat pontos neve maradjon titok.

„Ez a figyelemre méltó autó tökéletes esküvői ajándék a fiának, Brooklynnak és menyének. A Lunaz eme rendkívüli, elektromossá alakított klasszikus autója minden tekintetben fényes, pozitív jövőt jelképez” – nyilatkozta a sajtónak David Lorenz, a cég alapító-vezérigazgatója.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top