nlc.hu
TV-sztárok

Brooklyn Beckham és Nicola Peltz esküvője

Rekordösszeget fizethet az esküvőért Brooklyn Beckham és Nicola Peltz

1,3 milliárd forintra saccolja a Daily Mail.

Brooklyn Beckham egy ideig kapcsolatból kapcsolatba ugrált, ám a koronavírus kezdetén megtalálta élete párját. A fiatal világsztár egy színésznőbe szeretett bele, aki egyébként egy többszörös milliárdos üzletember lánya, Nicola Peltz. Brooklyn négy évvel fiatalabb a párjánál, de ez sem szab gátat a szerelmüknek, hiszen két éve jegyben járnak. Tavaly el kellett halasztani az esküvőt, most hétvégén viszont sort kerítenek rá: rekordösszegbe kerülhet a lagzi.

Brooklyn Beckham Nicola Peltz

Fotó: Getty Images

A Daily Mail információi szerint az 1,3 milliárd forintot is elérhetik a kiadások, mindezt úgy, hogy a helyszínért nem is kell fizetni, hiszen a Peltz család floridai villája ad otthont a rendezvénynek. A lap úgy tudja, hogy az esküvőn számítanak többek között Gordon Ramsey-re, Eva Longoriára, Marc Anthonyra, de még Harry herceg és Meghan Markle is tiszteletét teszi. 

A napokban arról cikkezett a világsajtó, hogy a Peltz család feje mindenképp házassági szerződést íratna, ami érthető, hiszen majdnem négyszer akkora a vagyonuk, mint Beckhaméknek. Hihetetlen számok, hiszen sokan azt gondolnák, hogy a exfocista világsztárt és nejét nehéz felülmúlni, de az ő 380 millió fontos vagyonuk eltörpül Peltzék 1,3 milliárd fontos vagyona mellett.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top