nlc.hu
Trend

Cseh lány a világszépe, Hacsi Boglárka gyorsan kiesett

Cseh lány lett a világszépe, Hacsi Boglárka az eredmény ellenére nem csalódott

A magyar induló, Hacsi Boglárka nem került be a Miss World Top 40-es mezőnyébe. Tudja, hogy van, amikor nem úgy alakulnak az eredmények, ahogyan az ember szeretné, de hálás az élményért és a tapasztalatokért.

Szombaton tartották Mumbaiban a Miss World döntőjét, ahol 117 ország versenyzői közül választották ki, ki lesz idén a világ legszebb hölgye. Hazánkat Hacsi Boglárka képviselte. A 71. Miss World címet végül a cseh induló, Krystyna Pyszkova kapta, az első udvarhölgye pedig a libanoni Yasmina Zaytoun lett – írja a 24.

Hacsi Boglárka a döntő előtt sajnos lebetegedett, és végül nem kerülhetett be a legjobb negyvenes listába, de nem csalódott: hosszú Instagram-posztban mondott köszönetet a sok támogatásért.

Nagyon élveztem, hogy először életemben ennyi ember előtt kellett beszédét tartanom, egy óriási színpadon állhattam együtt csodás nőkkel, sportoltam, tanultam, fejlődtem

– írta, hozzátéve, hogy bőven voltak sikerélményei.

Krystyna Pyszkova

Krystyna Pyszkova, az idei Miss World (fotó: Profimédia)

A táncelőadásával a top 14-be került a talent versenyen, hokiban első lett és futásban is kiemelkedően teljesített.

Nem vagyok csalódott az eredmény miatt, hiszen minden alkalommal a 100%-ot nyújtottam és erre büszke vagyok

– tette még hozzá, és gratulált minden lánynak az elért eredményekért. További képeket az eseményről a Miss World Instagram-oldalán láthatsz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top