nlc.hu
TV-sztárok

Hacsi Bogi a negatív kommentekről

Magyarország szépe, Hacsi Bogi: „Nem mindenki tart szépnek, de ezt el tudom fogadni”

Ma már azért sokkal több pozitív visszajelzést is kap.

A Miss World Hungary 2023-as választásán a 23 éves miskolci Hacsi Boglárka fejére került a korona. Magyarország szépe jelenleg éppen Indiában van, ahol a Miss World nemzetközi szépségversenyen képviseli hazánkat. A világversenyen Bogi a tehetségről szóló különszámban már be is került a legjobb tizennégy közé, ami nagy dolog, hiszen 117 országból érkeztek a szépségek a megméretésre.

Hacsi Boglárka

Fotó: Trenka Attila

Mindezek ellenére a mai napig akadnak olyanok, akik szerint nem az ő fejére illett volna a korona, valamint nem értenek azzal egyet, hogy Bogi képviseli az országunkat a nemzetközi porondon. A szépségkirálynőt azonban ez már nem zavarja. 

Nem mindenki tart szépnek, de ezt eltudom fogadni” – kezdte a Best magazinnak Bogi, aki eleinte nagyon sok durva kommentet kapott, melyben a szépségét firtatták, ma már viszont sokkal több a pozitív megjegyzés is.

Összességében a visszajelzések pozitívak, amiért hálás vagyok. Az pedig elkerülhetetlen, hogy ne kapjak pár sértő, akár gonoszkodó kommentet: ’Csúnya’, ’ronda’, igen széles a repertoár… Erre csak azt mondom: ízlések és pofonok. Különben az egyáltalán nem bánt, ha valaki nem tart elég szépnek, jónak, tehetségesnek, és sorolhatnám. Az az igazság, hogy egy olyan támogató családi és baráti bázisom van, hogy már csak nekik köszönhetően is rendben vagyok, és nincs szükségem külső megerősítésre

Nem kérdés, hogy Bogi örülne, ha a világversenyen az ő fejére kerülne fel a korona, vagy ha előkelő helyen végezne, de ha nem így alakul, akkor sem lesz elkeseredve. „Nem görcsölök azon, ha végül nem engem kiáltanak ki a legszebbnek… Az itthoni versenyen sem roskadtam volna magamba, ha nem én győzök. Ha ezúttal is sikerül magamból kihozni a maximumot – és természetesen ezért most mindent meg fogok tenni –, akkor az nekem elég. A nap végén úgyis csak az számít majd, hogy a szeretteim mit mondanak, hogyan látnak. És hát ők már most büszkék, nem győzik mondogatni, mennyire csodálatosnak tartanak… Mi kell ennél több?! Jó, esetleg az, hogy én is elégedett legyek magammal, hogy kellő önbizalmam legyen, de ez így van. Ez értelemszerűen nem jelenti azt, hogy tökéletesnek gondolom magam, mert nem vagyok az.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top