nlc.hu
Trend

Hacsi Boglárka ebben a szettben képviselte hazánkat

Hacsi Boglárka így mutatkozott be a Miss World világversenyen

A 23 éves miskolci lány hatalmas mosollyal az arcán állt ki a világ elé.

A Magyarország szépe – Miss World Hungary 2023 választáson a 23 éves miskolci Hacsi Boglárka fejére került a korona. Ő képviseli hazánkat az idei Miss World világversenyen. A 2024-ben Indiában rendezett megmérettetés megnyitó ünnepségét magyar idő szerint kedden 15:30-tól tartották Új-Delhiben. A döntőre március 9-én kerül sor, Boglárka addig a helyszínen folytatja a felkészülést. A gálát, ahol a 117 induló ország versenyzői vonultak fel, már megnézhetjük a YouTube-on is.

Íme Boglárka bevonulása:

„Üdvözlök mindenkit! Hacsi Boglárka vagyok, és az egyedülálló és sokszínű Magyarországot képviselem!” – mondja a videóban angolul a magyar modell. 

Így készült a megméretésre

A szépségkirálynő korábban a Blikknek beszélt az előtti álló időszakról.  

„Ami számomra ez idő alatt valóban áldozat volt, hogy nem tudtam elmenni síelni, nehogy valami bajom essen. A többivel nem volt problémám, hiszen alapvetően egészségesen étkezem és rendszeresen sportolok. Most heti három-négy alkalommal járok edzeni, plusz a táncpróbák, amivel a talentversenyre készülök. Mindent megteszek majd azért, hogy jól teljesítsek” – mondta a lapnak a több ezer Instagram-követővel rendelkező modell. 

Hacsi Boglárka

Hacsi Boglárka (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top