nlc.hu
Sztárok

Tizennegyedik lett a Miss World egyik alversenyén Hacsi Boglárka

„Még mindig nem hiszem el” – tizennegyedik lett a Miss World egyik alversenyén Hacsi Boglárka

A döntő természetesen még hátravan.

Néhány nap múlva, március kilencedikén lesz a Miss World nemzetközi szépségverseny döntője. A világversenyen hazánkat Hacsi Boglárka képviseli, és a tehetségről szóló különszámban már be is került a legjobb tizennégy közé, ami nagy dolog, hiszen 117 országból érkeztek a szépségek a megméretésre.

A hírt Sarka Kata osztotta meg Instagram-oldalán. „Hacsi Bogi benne van a top 14-ben a Miss Talent alversenyen!” – írta a versenyigazgató.

Természetesen a magyar szépségkirálynő is megosztotta követőivel, milyen jó helyezést ért el, mint írta, alig hiszi el, hogy ott van a legjobbak között.

Hacsi Boglárka azóta egy újabb fotót is posztolt, ezzel a tavalyi magyarországi döntőt idézte fel. „Ott a stúdióban nagyon hamar elszállt az a pillanat, amire addig két hétig készültünk. Amikor az én számomat és nevemet mondták, akkor ott hirtelen nem is fogtam fel mi történik. Azt éreztem, hogy minden megállt egy pillanatra. Csodálatos érzés, hogy én képviselhetem majd Magyarországot a világversenyen Köszönöm mindenkinek a rengeteg kedves üzenetet és támogatást” – írta a kép mellé.

Hozzátette azt is, hogy nagyon hálás azért is, hogy egy szeretetteljes család áll mögötte. „Az a két hét amíg a táborban voltunk nagyon mozgalmas volt, rengeteg programmal és feladattal, de az hogy tudtam, hogy a végén várnak majd haza és szurkolnak nekem, az minden rossz pillanaton tovább lendített és így mindent bele tudtam adni.”

Hacsi Boglárka, a Magyarország Szépe Miss World Hungary szépségverseny győztese bemutatót tart a Miss World nemzetközi szépségverseny tervezőinek megmérettetésen Mumbaiban 2024. március 2-án

Hacsi Boglárka, a Magyarország Szépe Miss World Hungary szépségverseny győztese bemutatót tart a Miss World nemzetközi szépségverseny tervezőinek megmérettetésen Mumbaiban 2024. március 2-án. (Fotó: MTI/EPA/Divjakant Szolanki)

(via Blikk.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top