nlc.hu
Trend

Palvin Barbi egy világhírű márka nagykövete lett

Palvin Barbi egy világhírű márka nagykövete lett

Palvin Barbi egy világhírű svájci óramárka nagykövete lett.

A Longines óramárka választása azért esett Palvin Barbira, mert az elegancia és a természetesség megtestesítője.

 „A Longines Ambassadors of Elegance családjához csatlakozni igazi megtiszteltetés, mivel a márka által képviselt, veleszületett elegancia értéke tökéletesen rezonál az életem minden területével. Alig várom, hogy továbbfejlesszem ezt az izgalmas partnerséget a Longines csapatával! Köszönöm nekik a bizalmat, és hogy a világ minden táján képviselhetem a márkát” – mondta Palvin Barbi.

Palvin Barbi nagykövet lett

(Fotó: Getty Images)

Palvin Barbit a Sports Illustrated 2016-ban az év újoncának választotta, három évvel később pedig a Victoria’s Secret angyala lett. A Models.com szerint a 14. helyen áll a legjobban kereső és a közösségi médiában legnépszerűbb modellek listáján, de díjakkal is büszkélkedhet:  2011-ben, 2012-ben és 2013-ban is neki ítélte a Glamour a Women of The Year elismerést a legjobb modell kategóriában, és kétszer, 2011-ben és 2012-ben vitte haza a Fashion Awards díjat.

Az elmúlt 5 évben Palvin Barbi már nem vállalt divatbemutatókat, kizárólag fotózásokra koncentrált. Éppen ezért okozott meglepetést, amikor felbukkant a Moncler márka divatshow-jának kifutóján, melyet a svájci síparadicsomban, St. Moritzban tartottak februárban. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top