nlc.hu
Trend

Palvin Barbi újra a kifutón

Palvin Barbi 5 év kihagyás után tért vissza a kifutóra

Nem akármilyen terepen és nem is akármilyen társaságban vonult a kifutón a magyar topmodell.

Bár Palvin Barbi pályafutása korábbi szakaszában a fotózások mellett divatbemutatókon is a legnevesebb márkákkal – többek között a Pradával, a Chanellel, a Louis Vuittonnal, a Miu Miuval, a Nina Riccivel, illetve az Loewe-vel –  dolgozott együtt, azonban tény, hogy ő elsősorban fotómodell, 175 centiméteres testmagasságával ugyanis a kifutói modellek között viszonylag alacsonyabb termetűnek számít.

Az elmúlt 5 évben már nem is vállalt divatbemutatókat, kizárólag a nívósabbnál nívósabb fotózásokra koncentrált. Éppen ezért okozott meglepetést, amikor felbukkant a Moncler márka divatshow-jának kifutóján, melyet a svájci síparadicsomban, St. Moritzban tartottak a minap.

Palvin Barbi a Moncler divatbemutatóján

Palvin Barbi a Moncler divatbemutatóján (Fotó: Daniele Venturelli/Getty Images for Moncler)

A bemutatón a francia-olasz márka legújabb, 2024-2025-ös őszi-téli kollekciója debütált. Barbi mellett még olyan szupermodellek prezentálták a kreációkat, mint Candice Swanepoel,  Emily Ratajkowski vagy Irina Shayk.

A divatshow-t több világsztár is megtekintette, az első sorban foglalt helyet többek között Kate Moss, Nina Dobrev, Willow Smith és Anne Hathaway is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top